Žena sdílela skvělý trik pro milovníky ledové kávy

8. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Žena sdílela skvělý trik pro milovníky ledové kávy. Foto: Shutterstock.

Pokud milujete ledovou kávu nebo frappé, ale nemáte peníze na rozhazování, tak pro vás máme skvělý tip. Zákaznice McDonald's na sociální síti TikTok zveřejnila video, kde ukazuje velmi jednoduchý trik, jak ušetřit a zároveň si vychutnat svůj nejoblíbenější nápoj za pár korun. Žena se díky videu stala hvězdou internetu.

Chutná jako luxusní nápoj z kaváren Costa Coffee nebo Starbucks. Jediné, co pro to musíte udělat je jít do McDonaldu a objednat si vanilkový koktejl a espresso. Jakmile nápoje obdržíte, tak kávu nalijte do koktejlu a důkladně zamíchejte. Voní to jako Costa, “ komentuje žena na videu drink. “Poděkujte mi později,”  napsala k videu.

@ellbrxo

Thank us later✌? #mcdonaldshack#fyp#milkshake#nespresso#coffee

♬ original sound – ellbrxo

Video je od té doby nejpopulárnějším příspěvkem na TikToku. Zhlédlo jej přes 275 tisíc lidí a 28 tisícům se líbí. Mezi komentujícími se objevili zaměstnanci zmíněné společnosti. “Pracuji tam a dělám to tak pořád,” napsal jeden z uživatelů. Také se pod příspěvkem objevily další tipy. “Moc dobřě to chutná s čokoládovým koktejlem, je to jako moccacino,” okomentoval sledující.

Žena sdílela skvělý trik pro milovníky ledové kávy. Foto: ellbrxo

Žena sdílela skvělý trik pro milovníky ledové kávy. Foto:ellbrxo

Články - další články

Doporučujeme