Žena zažila horor v Uberu! Co jí řidič provedl?

25. března 2019·Články·Lukáš Vaněk

shutterstock

Řidič Uberu byl obviněn z únosu poté, co odvezl spící pasažérku daleko od jejího domova a začal ji v autě osahávat. Poté ženě naúčtoval účet ve výši přes 23 tisíc korun. Pachatel se k činu přiznal. Informoval o tom americký deník New York Post.

Pětadvacetiletý Harbir Parmar měl odvézt pasažérku z newyorského Manhattanu do padesát minut vzdáleného města White Plains. Když však ve voze usnula, řidič situace využil a odvezl spící cestující úplně jinam.

Když se žena probudila, zjistila, že má řidič ruku pod její blůzou a osahává ji na prsou. Náhle si uvědomila, že absolutně nemá ponětí, kde se nachází, proto Parmara požádala, aby ji odvezl na nejbližší policejní stanici. Místo toho ji však vysadil na silnici v Branfordu ve státě Connecticut, zhruba 90 kilometrů od domova.

Žena zašla do nejbližšího obchodu, odkud si zavolala taxi a kolem půl třetí ráno – po čtyřech hodinách, co vlezla k Parmarovi do auta -, konečně dorazila domů. Následně se dozvěděla, že jí řidič, který ji osahával, naúčtoval 1047 dolarů (23 600 korun) za cestu do Bostonu, kterou si však vymyslel.

Parmar se k činu přiznal. V případě odsouzení mu hrozí až devět let vězení.

Články - další články

Doporučujeme