Ženu naprosto znechutil byt muže, se kterým si vyrazila. Ostatní ale nechápou

21. února 2020·Články·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Když přijde na úklid, má každá rodina své vlastní zásady a vlastní pravidla. Co je pro někoho naprosto nepřijatelné, to může být pro jiného celkem normální. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila žena, která poprvé spatřila byt muže, se kterým začala nedávno randit.

Když vstoupila do jeho obydlí, byla naprosto zděšená. S otřesnou zkušeností se podělila na internetu, aby zjistila, jestli by to ostatní na jejím místě vnímali stejně. A zjistila, že mnozí s ní vůbec nesouhlasí.

Na diskuzním fóru Mumsnet žena přiznala, že se na obydlí svého nového objevu skutečně těšila. Muž má prý totiž velmi dobře placenou práci, a tak čekala, že to u něj doma bude velmi hezké. Pak ale prý přišlo zklamání.

“Jakmile mě pustil dovnitř, málem mě kleplo. Jeho domov byl úplně přes čáru. Závěsy nebyly pořádně roztažené, obrázky nebyly pověšené na zdi (byly na židli), koberec na chodbě byl shrnutý,” napsala rozhořčená žena.

Další věcí, kterou nedokázala pochopit, byla absence mléka v lednici. To totiž považovala za nutnost, aby si mohla udělat šálek čaje po anglicku. Postěžovala si přitom, že ačkoli muž horké nápoje sám nepije, věděl moc dobře, že ona ano.

“Jde mi o tohle: když víte, že se má někdo zastavit, tak si přece dáte záležet? Může tu být nějaký důvod, proč to neudělal, mimo to, že mu na mě zřejmě moc nezáleží?” zeptala se žena ostatních.

Pochopení, ve které doufala, se jí ale úplně nedostalo. “Neroztažené závěsy, posunutý koberec, nepověšený obrázek… žádné mléko v lednici člověka, který ho nepije… Jak je tohle úplně přes čáru? Buď jsi nepopsala ten nepořádek, nebo pokud je tohle podle tebe vrchol, jsem ráda, že s tebou nebydlím,” zněl například jeden komentář.

Někteří lidé ale se ženou souhlasili. Kdyby podle nich s mužem začala vážný vztah, varovali ji, že by mohla skončit tak, že se mu o domácnost bude starat ona.

Články - další články

Doporučujeme