A jaké outfity budou dál? Inspirujte se jednou z nejstylovějších seriálových postav ze Sexu ve městě

7. listopadu 2022·Životní styl·Redakce

Carrie Bradshaw (Foto: Profimedia)

Máte rádi Sex ve městě? Tak to jistě máte rádi módu. Jak původní seriál, oba filmy, tak i pokračování seriálu A jak to bylo dál... jsou plné úžasných oufitů, na které když se podíváme, srdce nám plesá. Ty nejstylovější nosila, nosí a bude nosit právě Carrie.

Čeká nás další pokračování pokračování seriálu Sex ve městě A jak to bylo dál… Což znamená, že se můžeme těšit na další stylové a dech beroucí módní kousky, které naše milovaná love guru Carrie na obrazovku vynese. U od samého začátku seriálu se oblékala tak, že se za ní všichni otáčeli.

Je pravda, že občas to bylo proto, že byl její outfit poněkud zvláštní a pro někoho možná až přehnaný. Ať už ale měla na sobě cokoliv, vždy nás to zaujalo. Stačí si jen vzpomenout na její nešťastné ikonické svatební šaty, které si oblékla na svatbu, která se nakonec nekonala.

Mimochodem máme drb z blížícího se pokračování, že právě tyto šaty na sebe Carrie opět oblékne. Proč? Na to si patrně budeme muset počkat. Nyní se však koukněte na její nejúžasnější modely z již vysílaného pokračování A jak to bylo dál… třeba vás to inspiruje vyzkoušet na podzim a zimu trošku něco jiného, než co jste doposud nosili.

Životní styl - další články

Doporučujeme