DÁMSKÝ KLUB: Řekni mi, o čem sníš! Romantika, sex, horory?

18. prosince 2015·Životní styl·Redakce

Do říše snů zabloudí občas každý z nás. Někdo se na sny těší, jiný se snění bojí, protože má sny plné pádů a pronásledování. Co se vám v noci honí hlavou?

Létání a padání

Pokud se vám v noci často zdá o létání, jste pravděpodobně ambiciózní a máte velkou dávku energie. Létající sny prozrazují vaši silnou sexuální energii, kterou chcete projevit. I vy jedni!

Padání může znamenat, že se necítíte v životě jistí, ztrácíte v některé oblasti půdu pod nohama. Pokud padáte opravdu často, zamyslete se nad oblastí života, kde se necítíte příjemně. Sny vás na něco upozorňují!

Nahota na veřejnosti

Najednou stojíte na veřejném prostředí v pyžamu nebo docela nazí. Případně sedíte na toaletě, která nemá dveře. Nahota ve snu vypovídá o vaší zranitelnosti. Neodhalujte tolik své emoce, nechte si něco sami pro sebe.

Někdo vás honí

Tenhle sen zažila většina lidí: utíkáte, někdo vás honí, cítíte se ohroženi, nejde vám zrychlit, chcete se schovat, není kam… A pak se většinou probudíte. Údajně se snažíte něčemu v životě vyhýbat. Neodsouváte nějaké rozhodnutí?

Školní zkoušení a pozdní příchody

Oba sny jsou si trochu podobné – čeká vás důležitá událost, nechcete selhat, přesto přijdete pozdě a nic neumíte. Probudíte se zpocení s úlevou, že do školy už nechodíte. Ale! Tyto sny obvykle souvisí s vaší prací a kariérou. Jste pod tlakem a ve stresu.

Smrt a umírání

Nebojte se smrti. Pravděpodobně se jen těžce smiřujete s koncem určitého životního období. Něco se mění. Smrt je v tomto případě spojena se strachem ze ztráty.

Snů se nebojte. Neurčují vaši budoucnost, mohou vám jen pomoci zhodnotit vaši současnou životní fázi. Pusťte si sny do hlavy jako film o vás samotných.

 

Jaké sny si do hlavy pouští Aneta s Markétou?

Aneta: Nejlepší je, když se mi zdá něco pěknýho nebo erotickýho 🙂 A občas se mi opakuje noční můra, jak padám s utrženým balkonem. Ale to bude asi tím, že mě ve snech straší řeči mojí mátinky a její problém s mojí nadváhou :-)) 

Markéta: Teď to docela jde, období, kdy jsem padala ze skály, už přešlo. Teď se  po nocích  potuluji na mořských plážích:-)

 

Prozraďte nám, co se vám zdá nejčastěji. Společně dneska sestavíme hitparádu těch NEJ snů! V Dámském klubu od 16:00 – 17:00 hodin spolu s vámi!

 

Životní styl - další články

Doporučujeme