Dámský klub řeší: Je víc sexy muž s vousy nebo bez?

18. listopadu 2014·Životní styl·Luboš Procházka

Česko je jednou z 21 zemí, ve kterých probíhá charitativní akce Movember. Ta se přehoupla za svou polovinu a tak už můžete na ulicích potkávat muže s pořádnými knírky. Jsou vousáči sexy nebo Češky preferují spíš hladkou tvář? Téma dnešního Dámského klubu rádia Frekvence 1.

Striště boduje

Nedávný výzkum přišel se zajímavým závěrem: ženám se nejvíc líbí muži s desetidenním strništěm. To dokáže zvýraznit rysy mužské tváře, ledacos zakrýt a mladíkům dodává na mužnosti. Čeští muži ho nosí poměrně často, takže milé dámy, můžeme jásat.

Vousáči jsou sexy

Plnovous, bradka nebo knír. I takový porost dokáže podtrhnout mužův sex-appeal. Ale pozor, pánové. To, že se chcete podobat některému z hollywoodských herců, nestačí. Podstatné je, abyste volili sestřIh, který se hodí k vaší tváři. Pokud si nevíte rady, dobrý holič vám rád pomůže.

Hladká tvář omlazuje

Pokud se denně holíte, pak jistě působíte mladistvěji než kdybyste si pěstovali jakýkoli porost. Jsou ženy, které mužskou tvář bez jediného vousu preferují, protože vousy jim vadí při líbání. Jiným se holá tvář prostě jen líbí. A to zvlášť v případě, že jsou na mladší muže.

Ať už máte doma vousáče nebo holátko, vězte, že hlavní je to, co nosí v srdci a ne na tváři.

Každopádně se ptáme moderátorek Dámského klubu: Líbí se vám vousatí muži?

Aneta: „Už z principu pro mě vousatý muž nemůže být sexy, protože mi připomíná tatínka. Ovšem takový beaber nebo sexy strniště alá rebelovitý vězeň, to už mě dokáže dostat do varu.”

Markéta: „Vousy škrábou. Zvláště při líbání. Preferuji u muže hladce oholenou, voňavou a na dotek hebkou pokožku. Výjimka ovšem potvrzuje pravidlo a lehké hollywoodské strnišťátko, například na tváři Geoge Cloonyho prostě sexy je.”

Na vaše názory se těšíme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme