Dámský klub řeší: Jste vztahově líný nebo akční typ?

22. ledna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

To, že ve vztahu opadne zamilovanost, je běžné. Rozhodně by ale neměla opadnout snaha přitápět na tom pomyslném ohýnku vašeho vztahu. Jak to dělat a jak moc "přitápět"? Dnešní téma Dámského klubu rádiu Frekvence 1.

Gaučing a pivko

Po letech vztahu už se rozhodně nepřetvařujete. Vaše drahá vás často vídá spoře oděného s lahváčem v ruce. Takový pohled není zrovna tím, co by do vašeho vztahu vlilo vášeň. Sice třeba spolu sedíte u televize, ale to nelze počítat jako společný prožitek. V okamžiku, kdy sedíte na gauči a sledujete seriál, žijete spíš životy seriálových hrdinů než ty své. Zkuste to změnit.

Denně nabitý program

Jste iniciativní žena s fůrou nápadů? Pozor, abyste jimi svého drahého až příliš nezahrnula. Po práci si každý rád zlepší náladu nějakou volnočasovou aktivitou, ale mějte na paměti, že platí: čeho je moc, toho je příliš. Pravidelná aktivita jednou týdně stačí. Další dny můžete naplnit společnými prožitky, které vás v daný okamžik napadnou. Zajít na procházku nebo společně uvařit večeři – to vše váš vztah posílí.

Jak se chovají ve vztahu moderátorky Dámského klubu?

Markéta: „Mě se líbí akce. Ve vztahu, v práci, prostě v životě. Neumím se jen tak poflakovat, vlastně ani pasivně odpočívat. Ve vztahu očekávám společné zážitky a ty se na gaučíku před televizí nevytvoří. Jednou za čas mít klidné odpoledne přežiji, ale trvale by mě to zabilo.”

Na vaše názory se těšíme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme