Dámský klub se ptá: Co vás vždy zaručeně vytočí?

16. října 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Může to být čekání ve frontě, zvednuté prkýnko nebo třeba jen fakt, že do vás někdo v autobuse šťouchne. Když nemáte svůj den, dokáže vás to rozpálit doběla. A pokud máte cholerickou povahu, jde to ještě rychleji. Budeme se tomu věnovat v Dámském klubu.

Chování druhých

Fakt, že vás na druhých něco rozčiluje nemusí nutně znamenat, že jste netolerantní. Někdy zkrátka můžete narazit na lidi, kteří mají vzorce chování, které vám nesedí. Jestli vás trápí, že se tím necháte pokaždé vytočit, pak máte pak dvě možnosti – buď se nad to povznesete a necháte druhé být takovými jací jsou nebo jim řeknete, že vám to či ono vadí a počkáte na jejich reakci. Možná, že jim tím poskytnete zpětnou vazbu, která je změní k lepšímu.  

Vlastní chyby

Štve vás vaše nedochvilnost, slabá vůle nebo cokoli jiného? Pak se na sebe nezlobte a zkuste si raději udělat plán, jak s tím zatočit. Říká se, že než si člověk osvojí nový návyk, trvá to tři týny. Zkuste si tedy udělat třítýdenní plán změny k lepšímu a uvidíte, že na sobě dokážete zapracovat. Pokud se chcete vlastních nedostatků nadobro zbavit, požádejte o pomoc i své blízké. Jistě vás rádi podpoří.

A jak jsou na tom moderátorky Dámského klubu? Co je vždy vytočí?

Aneta: Když si někdo protiřečí v jedné větě, když otáčí věci proti mně, když mi někdo lže do očí a když mám PMS, tak mě vytočí všechno 🙂

Markéta: Netolerance, nedodržování základní slušnosti např. na silnicích, nespravedlnost, která se přihodí mojí dceři, sledování zpráv v televizi… Toho je 🙂

Zajímá nás, čím se nejčastěji necháte vytočit vy. Prozraďte nám to dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme