Dámský klub se ptá: Jak poznat toho pravého-pravou?

23. března 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Přesnou odpověď na tuto otázku nezná asi nikdo. My se spíš budeme snažit najít odpověď na to, kdo vlastně je „ten pravý“. Jaké základní rysy by měl mít? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Je to on!

Má uhrančivý pohled, dobré srdce, báječnou práci a zázemí skvělé rodiny. Je galantní, pozorný, zdravě sebevědomý a hlavně milující. Už jen podle popisu to vypadá, že mluvíme o vyhynulém druhu, ale opak je pravdou. I takoví muži existují! Pokud je právě takový po vašem boku, važte si toho. I tak je ale lepší chvíli počkat, než se s ním uvážete do svazku. Existují totiž i jedinci stejného popisu, kterým je velmi blízká přetvářka.

Ten pravý neexistuje!

Několikrát zlomené srdce vás jistě vyškolilo. Stejně tak i nemilé zkušenosti z předchozích vztahů vás mohou dostat do pozice, že ačkoli je před vámi ideální partner, vy ho nevidíte. Zkuste se na svět dívat optimističtěji. Možná za chvíli uvidíte realitu pozitivněji. Příliš vybíraví a nároční jedinci by se také mohli čekat na toho pravého tak dlouho, že se nedočkají.

Dokážou moderátorky Dámského klubu poznat toho pravého?

Markéta: „Každý, do koho jsem se zamilovala, byl ten pravý. Až po čase jsem zjistila, že je vlastně levý. Kdybych věděla, jak ho poznat, tak se tím živím.“

A co vy? Už jste poznali toho pravého nebo tu pravou? Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme