Dámský klub se ptá: Jakou největší opileckou hloupost jste udělali?

19. května 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Když člověk chytne slinu, dokáže se opít raz dva! Někdy nám to tzv. "sedne", jindy se z večírku vzpamatováváme i dva dny. A nás dnes zajímají právě neobvyklé opilecké příhody. Dnes se jim věnujeme v Dámském klubu Frekvence 1.

S čistou hlavou

Pro někoho věc k nepochopení, pro druhého samozřejmost – mezi námi jsou i abstinenti! Nejedná se o žádný druh mimozemské civilizace, ale o normální jedince, kteří se rádi baví bez alkoholu a i tak je s nimi legrace. Někteří ke svému abstinování mají pádné důvody, například alkoholismus v rodině, jiným alkohol prostě nechutná. I to umíme pochopit.

Trapas, faux-pas, průšvih

Nepijete často, ale když už se do toho dáte, stojí to za to? Takové okamžiky většinou bývají nezapomenutelné – většinou jen pro vaše okolí, protože je dost pravděpodobné, že vy si toho moc nepamatujete. Pokud jdete pít a čekáte, že se to zvrtne, určitě myslete na to, že se před večírkem musíte pořádně najíst a v průběhu večera alkohol řeďte čistou vodou. 

A co zajímavého se v opilosti stalo moderátorkám Dámského klubu?

Markéta: “Moji opilí kamarádi, ještě na vejšce, vystěhovali celý obývák mých rodičů na balkón. Nevím, jak to dokázali, ale následně zase veškerý nábytek vrátili zpátky. Jen moje maminka, precizní na detail, nechápala, proč celý následující rok nacházela sošky a dekorativní předměty na místech, kam by je nikdy, ale opravdu nikdy nedala.

Aneta: “Nooo, mě se toho moc nestalo, jelikož piju málo a ne tak často. Ale můj kamarád má kolegu, který kousek od Bratislavy viděl u silnice odpočívat opilého týpka s kolem. A tak je s kolegou napadlo, že ho naloží do auta a vyloží až kousek u Prahy. No, sice oni byli střízliví, ale pro opilého Slováka to musel být zážitek na celý život.” 

Pokud se vám povedl nějaký opilecký trapas, dnes mezi 16. a 17. hodinou se nám s ním můžete pochlubit v Dámském klubu Frekvence 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme