Dámský klub se ptá: Vadí vám dárky od “bývalek” vašeho drahého?

18. února 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Váš muž má doma hned několik věcí, které dostal od své bývalé! Rozhodně to nevypadá, že by se jich chtěl zbavit. Vadí vám to nebo jste nad věcí? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Pokud je oblíbené tričko vašeho milého dárkem od bývalky, tolerujete to. A dobře děláte. Není důvod žárlit nebo se jakkoli rozrušovat. Koukněte se do svých věcí a možná tam také najdete něco, co vám věnoval váš ex. Praktické dárky od ex-partnerů se mohou hodit i do vaší společné domácnosti. A má to tu výhodu, že nemusíte danou věc kupovat a tak ušetříte.

Vše má své hranice

Dárky od bývalky vám vadí. Možná proto, že jich je moc, možná proto, že k nim má váš drahý až příliš silný vztah. Pokud vám tedy vadí, že denně usíná na polštáři ve tvaru srdíčka, které mu dala bývalá přítelkyně, jemně mu to sdělte. Pokud budete tuto záležitost řešit otevřeně, věříme, že vás váš drahý pochopí.

A jak se k dárkům od bývalek staví moderátorky Dámského klubu?

Markéta: „Přiznávám, že mně to vadí strašně. Jednou jsem nechala psa, aby rozkousal pásek do kalhot, který můj tehdejší partner dostal od své bývalé lásky, protože mě to prostě štvalo. Myslím si, že s ukončení vztahu jsou určité věci určeny k vyhození či uložení do krabice na půdě a nikoli k provokaci. Ale jinak jsem velmi tolerantní.“

Aneta: „Pokud to není její fotka, tak je mi to jedno. A pokud je na fotce jeho ex s dětmi, tak proč ne. Kdyby přece chtěl, tak je pořád s ní a ne se mnou. Tak proč se tím trápit. Já osobně skoro nic od bývalých nemám, páč jsem byla na dárky nenáročná. Ale mám hodně kamarádek, která kdyby se měly zbavit dárků od bývalých, tak by měly prázdný byt a chodily pěšky.“

A jak jste na tom vy? Podělte se s námi o vaše zkušenosti už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 


Životní styl - další články

Doporučujeme