Dámský klub: Vrátili byste se ke svému ex?

14. dubna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Rozchod už přebolel, váš "Ex" začal sekat latinu a chce vás zpátky. Vstoupíte znovu do stejné řeky nebo už má u vás dveře definitivně zavřené? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Osudová láska

Každý dělá v životě chyby. Je dobré si je přiznat, omluvit se za ně a vyhnout se jejich opakování. Pokud se vám rozpadl vážný vztah a teď je šance na návrat, nebraňte se tomu. Samozřejmě jen za předpokladu, že se vyřešilo to, proč se váš vztah rozpadl. Spřízněné duše se dnes hledají těžko a jestli vám to s partnerem jinak klapalo, byla by škoda připravit se o někoho tak vzácného.

Nikdy více!

Ve vztahu jste trpěli a po rozchodu konečně cítíte úlevu. Je tedy pochopitelné, že se do podobného svazku nechcete vrátit a raději se poohlédnete jinde. Pokud měl váš ex špatný charakter nebo násilnické sklony, dá se předpokládat, že už mu to zůstane. Pokud netrpíte masochistickou poruchou, vezměte nohy na ramena a už se neohlížejte. A při výběru nového partnera buďte už od začátku opatrní! 

Dávají moderátorky Dámského klubu druhou šanci?

Aneta: „Jasně, proč ne. Každá osobnost se vyvíjí, takže mění a má právo na druhou šanci. Někdy dokonce může být vztah “podruhé” mnohem krásnější. Třeba když se dva milují, rozejdou a za pět let jsou opět spolu… To znamená, že se celých těch 5 let milovali a mysleli na sebe… A to je nejvíc velká láska, co překonala nejtěžší překážku a to je čas. Protože většinou čas léčí, jakože sejde z očí sejde z mysli… Navíc, ne vždy se musí vstup do stejné řeky týkat lásky, že…“

Markéta: „A to já s Anet nesouhlasím! Co nefungovalo jednou, pravděpodobně nebude fungovat ani na podruhé. Když slepíte talíř, tak se vám za čas zase rozlomí. Ačkoli s kvalitou dnešních lepidel má talíř větší šanci po opravě, než vztah, který projde opravnou lásky.“

A jak jste na tom vy? Podělte se s námi o své zkušenosti! Už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme