Dámský klub: Změnil se vám pohled na život po teroristických útocích v Paříži?

19. listopadu 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Tragédie, která se minulý týden odehrála v Paříži, zasáhla celý svět! S někým zahýbala víc, s někým méně. Jak moc vás zasáhly tyto události? Změnily váš pohled na život? Dnes se o tom budeme bavit v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Osud nezměníš!

To je jeden z častých názorů, který Češi zastávají. Někdo to bere s rezervou a nemění žádný ze svých návyků nebo ze svých plánů. Proč rušit dovolenou, když se může stát kdykoli cokoli. I ten, kdo zůstane sedět doma se vystavuje mnohým rizikům, tak není třeba panikařit. Zkuste žít přítomným okamžikem, radovat se z maličkostí a uvidíte, že život budete mít najednou daleko radostnější a krásnější.

Bezpečnostní opatření

Zrušit dovolenou, prodat lístky na koncert, přestat se účastnit velkých společenských akcí – i tak se lidé snaží ochránit před případnými riziky. Otázkou zůstává, jestli si tím spíš neuškodí, když jim ze života zbude jen hromada strachu a stresu. Ať tak či onak, je to na každém z nás jak se k nastalé situaci postavíme. Ať už jste se přikláníte ke kterémukoli názoru, zkuste být tolerantní a respektovat i fakt, že někdo má opačný názor.

Změnily události v Paříži život moderátorkám Dámského klubu?


Aneta:
 Ne, nezměnily. Je to osud, ten si nevybírá, kdybych se měla bát všeho, co nás ve světě ohrožuje, nevylezla bych z domu a asi bych se bála i doma. Takže žiju dál!

Markéta: No, kdyby teď moje dcera chtěla jít na nějaký mega koncert, tak jí tam nepustím. A s holkama do předvánoční Paříže taky už nějak nechci jet. Takže teď ano. Změnil. Přejde to, ale strach úplně už nikdy nezmizí.

A jak se změnil život vám? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme