Dnes proběhlo zatmění Slunce! Kdy se naposledy zatmělo vám?

20. března 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Pozorovat částečné zatmění Slunce je jistě skvělým zážitkem! Horší ale je, když se zatmí přímo vám. Zkrátka není zatmění jako zatmění. Dnešní téma Dámského klubu Frekvence 1.

Zatmění? Neznám!

Jsou mezi námi i takoví jedinci, kterým se prostě jen tak nezatmí. Nic vás nevyvede z míry, nic vás nevyleká nebo nevystresuje natolik, že by se vám zatmělo. V tom případě vám můžeme jen závidět. Tuto schopnost mají většinou ti, kteří si umí udržet nadhled a v jádru jsou to klidné povahy.

Zatmění? To je konec!

Někdo na vás slovně zaútočí nebo jen vyžaduje vaši rychlou reakci a vám se zatmí? V tu ránu nevydáte ani hlásku a trvá několik minut, než se dostanete zpátky do správných kolejí. Ale nezoufejte, nejste v tom sami. Dnes s vámi drží partu i Slunce!

A jak jsou na tom se zatměním moderátorky Dámského klubu? Stává se jim?

Markéta: Zatmívá se mi poměrně často, tu jde o výpadek paměti, tu se mi zatmí vzteky. Žiji si s těmito projevy, protože je neumím odstranit.

Aneta: Naposledy, když se mi zatmělo, tak to bylo otravou jídlem, kdy mi bylo krutě zle a skončila jsem v nemocnici na kapačkách. Ale jinak člověk prožívá různá zatmění z různých důvodů.

Na vaše názory čekáme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme