Dokonalá a vždy upravená Kate. Chcete vědět, jaké je její kosmetické tajemství?

30. ledna 2022·Životní styl·Barbora Turková

Kate Middleton (Foto: ČTK)

Kate Middleton je známá nejen pro své sofistikované vystupování, milou povahu a skvělý módní vkus, který ženy obdivují, ale také dokonalou pleť. Pojďme společně s Marianne nahlédnout do kosmetické rutiny vévodkyně z Cambridge.

Pečující kosmetika

Kdybyste se Kate Middleton zeptali na její oblíbený produkt z pečující kosmetiky, zřejmě by ukázala na noční sérum od Beuti Skincare. Stačí jen pár kapek produktu a pleť je hydratovaná, hladší a zářivější. Favoritem je i šípkový olej od organické značky Tilogy. Olej pomáhá protizánětlivě, napomáhá od tmavých skvrn a bojuje proti suché pokožce. Jakmile se vévodkyně o tomto oleji zmínila, strhl se o něj ve Velké Británii boj.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Manikúra podle královny

Není žádné tajemství, že členky královské rodiny si výraznou manikúru musí odpustit. Kate pravidlo ctí, ale to neznamená, že by manikúru zanedbávala. Právě naopak. Potkáte ji s upravenými nehty, které jsou nalakované v nude nebo narůžovělém odstínu. O její nehty pečuje manikérka Marina Sandoval, která se postarala i o nehty na svatbu. V tento velký den měla Kate na nehtech kombinaci laku Essie v odstínu Allure a lesklého laku značky Bourjois v odstínu Beige Glamour.

Jemný make-up

Vévodkyni často zahlédnete s jemnými očními stíny, v minulosti sázela hlavně na paletku Naked od Urban Decay, která ale už není v prodeji. Libuje si hlavně v nude a hnědých odstínech. V řasenkách má jasno. Nejraději má ikonickou Lancôme Hypnose Mascara. Nebojí se ani bronzeru, přesněji má ráda značku Bobbi Brown a odstín Shimmer Brick. V oblasti rtěnek není bohužel moc sdílná. Díky fotkám víme, že má ráda Natural Lip Perfector Lip Gloss od Clarins.

Voní jako pomeranč

Svou oblíbenou vůni prozradila vévodkyně už během svatebního dne. Ve Westminsterském opatství nechala zapálit svíčky Orange Blossom od Jo Malone. Je tedy velmi pravděpodobné, že od stejné značky používá Kate i parfém.

Životní styl - další články

Doporučujeme