FOTO: Rozdávali jsme skipasy v Pasekách nad Jizerou!

25. února 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Rádio Frekvence 1 dnes rozdávalo skipasy ve skiareálu Pizár v Pasekách nad Jizerou! Moderátor zpravodajství Zdeněk Vesecký udělal radost hned několika dětem. Podívejte se na fotky. A ve čtvrtek nás čekejte na Červenohorském sedle.

Severní Morava se může pyšnit lyžařským střediskem Červenohorské sedlo, které se řadí mezi největší střediska v této oblasti. Areál se rozprostírá v nadmořské výšce 862 až 1164 metrů, čímž jsou zajištěny kvalitní sněhové podmínky od poloviny prosince až do konce března.

Ski areál nabízí svým návštěvníkům deset sjezdovek, které jsou různých obtížností. Na své si zde přijdou jak začátečníci, tak i pokročilí lyžaři. Přeprava je zajištěna osmi vleky o celkové přepravní kapacitě 5 550 osob za hodinu. Červenohorské sedlo disponuje i upravenými běžeckými tratěmi o délce 60 kilometrů.

Nespornou výhodou ski areálu je půjčovna lyží a ski servis. Pro nejmenší je připravena dětská školička s dětským lanem. Nechybí ani lyžařská škola pro začátečníky či pokročilé, kteří chtějí vypilovat techniku. Milovníci snowboardingu ocení skoky na svahu.

Mapa skiareálu Červenohorské sedlo

ZDROJ: cervenohorskesedlo.eu

Životní styl - další články

Doporučujeme