Inspirujte se: Zařiďte si dětský pokojíček podle českých celebrit

1. října 2020·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Foto: Instagram sebrainterior

Před porodem musí většina maminek připravit pro své očekávané miminko výbavičku a nejpodstatnější je bezpochyby zařízení dětského pokojíčku. Ten obvykle zabere nejvíce času a každá rodička chce pro své děťátko jen to nejlepší. Během posledního měsíce se v České republice spustil ve světě slavných babyboom a s ním se většina českých celebrit postupně pochlubila svými vymazlenými pokojíčky. Frekvence 1 si pro inspiraci připravila přehled třech  nejkrásnějších dětských pokojíčků českých celebrit.

S výbavičkou pro děťátko se na internetu pochlubila misska Renata Langmannová (34), která minulý týden na svět přivedla dcerku Medu. Vše sladila do neutrálních přírodních tónů. Dominují tu hlavě barvy hnědá, pudrová a hořčicová. “Čekáme na Tebe,” dodala minulý týden misska k fotkám na Instagramu. Můžeme vidět také stylový přebalovací pult v šedé barvě a mnoho polštářků různých tvarů a plyšových zvířátek, které jsou uložené v postýlce a v košíčku na poličce.

View this post on Instagram

Waiting for you… ?

A post shared by Renata N. Langmannova (@renata_langmannova) on

Herečka Veronika Arichteva (34) s manželem Biserem (43) si na konci prázdnin taky pořádně mákla. Společně zařídili pokojíček pro malého “bulhárka”, který obletěl internet. Herečka ukázala, že má cit pro barvy a pokojíček sladila do šedé, bílé a oranžové barvy. Hlavní dominantou je postýlka s oranžovými nebesy. Také mu pořídila stylovou šatní skříň do které dosáhne už v batolecím věku. ” Chtěla jsem skříň do které jednou sám dosáhne, tak snad to bude dřív než v 15ti,” napsala s humorem Veronika na Instagram. Inspirovala se hlavně na internetu a hodně dekorací si nechala vyrobit vlastnoručně zkušenými maminkami.

View this post on Instagram

Už se Tě nemůžeme dočkat! ??? Děkuju @westwing.cz za tak krásnou spolupráci našeho pokojíčku.. Zbytek dekorací a nábytku jsem hledala hlavně tady na instáči a je super kolik šikovnejch maminek u nás vyrábí nebo distribuuje tak boží a kvalitní dětský věci. Všechno je označený na fotkách, stačí ťupnout.. #babyroom #nurserydecor #kidsroom #homedecor @biser.a.arichtev

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev) on

V minulosti se dětským pokojíčkem pro svou holčičku Rumi pochlubila zpěvačka Monika Bagárová (26). Ta si pro dcerku připravila pokojíček ve světle růžové a bílé barvě. “Nadchla mě ta krásná čistá originální jednoduchost,” popsala u  svého příspěvku zpěvačka. Hlavní je zde velká postýlka s nebesy, které mají starorůžovou barvu.  Nechybí šedé dekorace v podobě polštářků a dečky pro miminko.

View this post on Instagram

Máme hotový pokojíček pro naší maličkou ? Teda bude se o něj muset dělit i s námi, protože ji chceme být stále na blízku. Všechny tyhle přípravy jsou tak krásné životní záležitosti přináší tolik úsměvu a radosti už jen aby byla ve zdraví konečně s námi. ??Sice máme ještě nějaký ten čas, ale myslím, že je fajn být ready.??Když jsem poprvé viděla instagram @mavie_forbabies byla to láska na první pohled. Nadchla mě ta krásná čistá originální jednoduchost. ?Ještě větším překvapením pro mě bylo, když jsem osobně poznala majitelé Domču a Davida, kteří mají ke své práci neuvěřitelně krásný vztah a ještě k tomu jsou to bezvadní lidi no a když se takhle všechno potká tak je to prostě nejvíc.?Děkuji za realizaci malého království. Byl to pro mě opravdu krásný den.??? #HappyMe #mavieforbabies #babyroom #lovelovelove #thankful

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

Životní styl - další články

Doporučujeme