Prosincový horoskop: Raky čeká zážitek na celý život. Štíři, nezapomínejte na svou sexualitu

1. prosince 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Poslední měsíc roku 2023 je tady. V prosinci nás čekají nejen Vánoce, ale také konec roku. U mnohých z nás se objevuje stres z nadcházejících Vánoc, ale také z toho, že je za námi dalších 12 měsíců. Co vás čeká nyní v lásce, ve zdraví nebo v práci?

BERAN

Konec roku pro vás bude náročný, protože mohou přijít změny, které jste nečekali a hlavně by vás ani nenapadlo, že mohou přijít. Budete se muset přizpůsobit novým podmínkám a chvilku vám tak potrvá, než si zvyknete a všechno zvládnete. Pak už ale budete moci jen odpočívat.

BÝK

V prosinci budete čelit několika konfliktům, aniž by to byly otevřené hádky. Mohou totiž být jen ve vašem nitru, se kterými ale nebudete umět pracovat. Někdo vás navíc velmi zklame. Zkuste si to tolik nebrat, protože to nebude vaše vina. Někteří lidé prostě takoví jsou.

BLÍŽENCI

Prosinec obvykle nebývá váš nejlepší měsíc v roce. Letos budete mít celou řadu příležitostí prožít ho lépe, než doposud. Vaše mysl musí být neustále v pohybu a je těžké vás na chvíli udržet na jednom místě. Zbavte se všeho, co tíží vaši mysl a věnujte se jen tomu, co vás těší. Konce roku bývají náročné, stravte ho s přáteli a připravte se na nový rok, který vám přinese mnoho skvělých příležitostí.

RAK

Na začátku měsíce vás čeká zážitek, který pro vás bude hodně zásadní a přelomový. Pamatovat si ho budete ještě hodně dlouho. Někdo z vaší rodiny se na vás obrátí s žádostí o pomoc. Vám se do toho ale moc nebude chtít jít, protože máte pocit, že to děláte na úkor sebe sami. Proto si všechno velmi dobře promyslete.

LEV

Máte chuť někam vyrazit, což by se vám ještě do konce roku mohlo splnit. Dojde vám, že cestování je pro vás symbolem svobody. A nebojte se ani sólo tripu, bez rodiny a přátel. Pomůže vám to na chvilku vypnout a zpracovat emoce, které potřebujete.

PANNA

V prosinci vám hrozí výpověď z práce. Ačkoliv jste často vnímáni jako pedanti, poslední dobou své práci tolik nedáváte. V mysli jste tak trochu u vánočního stromečku a u dárků. Kolegové a hlavně šéfové si toho začínají všímat. Pozor na to a uvědomte si, že Vánoce tu ještě nejsou.

VÁHY

Ozve se vám někdo z minulosti a pozve vás na třídní sraz nebo na nějaký jiný večírek. Vám si sice moc chtít nebude, protože nebudete mít čas, ale nic jiného vám nezbyde. Jen běžte, protože na vás čeká možná nějaké překvapení.

ŠTÍR

Pozor na to, jak plníte své pracovní úkoly. Zdá se, že s blížícími se Vánoci vás jímá zahálka. Aby bylo v lednu kam se vrátit. Políček dostane také vaše sexualita. Poslední dobou se zanedbáváte a na vašem sex-appealu je to znát.

STŘELEC

Omluva přijde od někoho, od koho jste to vůbec nečekali. Hodně vás to překvapí, ale hlavně to dost ovlivní vaší budoucnost. Najednou uvidíte všechno z jiného úhlu pohledu a pochopíte souvislosti, které jste dlouho neviděli nebo nechápali. Bude to hodně úlevné pro všechny, ale hlavně pro vás. Konec roku tak oslavíte s radostí a nadšením.

KOZOROH

Na začátku prosince vás čekají frustrace a smutky, protože toho budete mít v práci hodně. Nejraději byste si vzali dovolenou a zmizeli pryč, ale není na to čas. Naštěstí se ale pak všechno zklidní a pak zase přijde veselé období. V práci na konci roku můžete potkat někoho zajímavého, kdo vás zaujme a můžete k němu zahořet láskou. Láska vás bude provázet do konce roku.

VODNÁŘ

Čekají vás rozhovory s někým z rodiny. Sice to nemáte moc rádi, ale nic jiného vám nezbyde. Tentokrát si ale budete chtít promluvit, protože si nějaké věci potřebujete uvědomit, uzavřít a vyřešit. Udělejte to hned na začátku měsíce, ať to máte za sebou, ale hlavně ať si užijete klidné svátky.

RYBY

Stýská se vám po přátelích, které jste dlouho neviděli. Sice přichází hodně náročné a stresové období, ale vám se podaří vyšetřit nějaký čas, abyste se jim mohli ozvat a potkat se s nimi. To vám vlije novou krev do žil a hned se vám bude dýchat veseleji. Zjistíte, že i oni vás totiž moc rádi viděli.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme