Jaký bude váš březen podle hvězd? Někdo musí začít makat, někdo myslet víc na sebe

28. února 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Vítejte v období Ryb, což je dvanácté znamení zvěrokruhu. Ryby patří mezi vodní a proměnlivá znamení. Vládne mu planeta Neptun. Je to znamení všestrannosti, obětavosti a soucitu. Pojďme se spolu s kanadským Elle mrknout, co které znamení čeká během měsíce března.

Ryby

Nemusíte čekat, až budete mít konkrétní plán, abyste mohli začít s dalším úsilím. Váš cíl může být klidně neznámý, ale vaše mysl a chování může vyrazit novými kroky k sebezdokonalování a k vyšším cílům. Když se pak objeví to, čeho budete chtít dosáhnout, nebudete muset teprve startovat. Rozjetou odhodlanost jen nasměrujete správným směrem.

Beran

V únoru jste si jen uspořádávali vaše nápady a v březnu nastane čas pustit se skutečně do práce a začít jednat. V březnu budete v centru pozornosti, takže z toho musíte vytřískat co nejvíc. Čím jasnější bude vaše představa o splnitelných cílech, tím větší pocit zadostiučinění se dostaví, jakmile dosáhnete svého.

Býk

Nyní nastal ten správný čas pečovat zase taky sám o sebe. V březnu se soustřeďte na svou osobu, na své potřeby a na své pocity. Sedněte si a dejte na papír své myšlenky, zajděte za svým terapeutem nebo si udělejte výlet do přírody. Přesně tohle vám pomůže být do konce zimy flexibilní a umět si poradit s každou neočekávanou událostí.

Blíženci

To, čeho jste dosáhli v posledních měsících, přitahuje pozornost. Nebojte rozšířit si okruh lidí, kteří vás podporují. I v březnu bude platit, že co vás nezabije, to vás posílí. Náročnější mezilidské vztahy vás naučí brát vše s větší lehkostí a nedělat si zbytečně hlavu s malichernostmi, které stejně nezměníte.

Rak

Vaše intuice se stáčí spíše k dobrodružství, a to vás odvádí od běžných starostí. To vás naplňuje nadějí. Celý březen pro vás bude plný příležitostí, které se vám už dlouho nenaskytly. Tím, že se o sebe budete starat, získáte dynamiku potřebnou k tomu, abyste svou kariéru posunuli vpřed. Výsledky se dostaví především na konci jara, kdy byste už měli být tam, kam právem náležíte.

Lev

Tento měsíc bude hrát hlavní roli vaše citlivá stránka. Touha po intimitě je pro vás velkou neznámou, nemusíte se toho ale hned zaleknout. Pokud se tomu naopak poddáte, otevře se vám úplně nový vesmír. Nebojte se být citově zranitelní a mluvte o tom, co cítíte. Uvidíte, že vás to popožene v životě dál.

Panna

Máte-li ve vztahu témata, která vás už nějakou dobu tíží, ale bojíte se je načít, protože se obáváte reakce, březen je ideální na to překonat tento svůj strach. Uvidíte, že pokud ukážete svou upřímnou stránku, přinese to ovoce, pročistí vzduch a bude to jedině k užitku. Samozřejmě nemusíte říkat úplně všechno a nějaké pocity si nechtě pro sebe. Chcete vašemu vztahu pomoci, ne nikoho ranit.

Váhy

Pro vás budou hlavním tématem pro měsíc březen vztahy. Seberte odvahu a snažte se prosadit. Máte šanci prosadit svou osobnost a své potřeby. Ať půjde o vztahy milostné, rodinné nebo přátelské. Nenechte se zahnat do kouta a přestaňte se chovat tak, jak ostatní pískají. Máte svou hrdost, tak ji přestaňte schovávat do pozadí. I vaše hrdost má právo sedět!

Štír

Do teď jste tak trochu hibernovali, takže je potřeba zase kopnout do vrtule a pracovat na sobě. V březnu se vám vrátí vitalita a budete mít potřebu projevit svou individualitu.  Věnujte se tomu, co vás naplňuje a popohání vpřed. Přinese vám to nejen pracovní úspěchy, ale i dobrý pocit ze svého osobního rozvoje.

Střelec

Potřebujete doplnit energii, takže březen byste měli trávit především v pohodlí domova. Taková fáze odpočinku ale nemusí znamenat nudu. využijte tento čas a pusťte se do malých domácích projektů. Vytřiďte si skříň, přečtěte si knížku, shlédněte filmový maraton nebo skládejte puzzle.

Kozoroh

Už několik měsíců běháte sem a tam a resty se stále hromadí a hromadí. Především v práci vás ženou jak nadmutou kozu. V březnu rozhodně zpomalte. Na chvíli se zastavte, rozhlédněte se pomyslně kolem sebe a zkuste si uvědomit všechny svoje nedostatky. Zamyslete se, co můžete udělat proto, aby váš život zase začal dávat smysl?

Vodnář

Než uděláte nějaké důležité rozhodnutí, je potřeba zvážit, zda stojí za to. Pomyslete na svou hodnotu a neříkejte na všechno “ano” bez rozmyslu. Váš čas má nějakou cenu a na to je potřeba myslet. Aby byl váš život v rovnováze, je potřeba umět uspokojit všechny potřeby, včetně těch svých.

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme