Která znamení zvěrokruhu jsou největší zvrhlíci? Berani to mají rádi drsně, Lvi si zajdou na swingers

22. května 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Ač máme všichni nejrůznější fantazie a choutky, některá znamení jsou opravdoví zvrhlíci. S těmi nudu v posteli určitě nečekejte. Spíš se připravte na to, že nebude jen tak s nimi držet sexuální tempo. Zvlášť pokud jste spíš lehký větříček než sexuální tajfun. Ty nejzvrhlejší znamení i s jejich libůstkami přináší web Dáma.cz.

Berani

Berani jsou vyznavači hodně tvrdé lásky. Mají sklony k BDMS praktikám a potřebují k sobě submisivní protějšek. Nestydí se o svých zvrácených představách mluvit a taky vám jasně řeknou, co v posteli chtějí. Nejraději to mají tvrdě a zezadu a zbožňují anální sex.

Blíženci

Pro Blížence není monogamní vztah příliš vhodný, protože mají rádi více sexuálních partnerů. Není tedy vyloučeno, že vám navrhnou otevřený vztah. Rádi experimentují a klidně přejdou z romantického sexu na ten divoký. Mají rádi sex na jednu noc.

Lev

Lvi jsou sebestřední, to všichni ví. V posteli tomu není jinak. Bude od vás vyžadovat, abyste s ním šli do všeho, co si usmyslí. Může to být trojka nebo i swingers party. Co si Lev opravdu užívá, tak jsou to zrcadla. Rád se při sexu pozoruje. Klidně si natočí i domácí porno.

Štír

Štíři myslí na sex, kudy chodí. Jsou velmi vášniví a pokud ve vztahu sex pokulhává, nebudou v něm chtít setrvat. Počítejte s tím, že vám budou během dne posílat provokativní zprávy. Chtějí mít nad vším kontrolu, takže preferují polohy, při kterých jsou nahoře.

Střelec

Střelci obecně nesnáší nudu, takže ani v posteli žádnou nečekejte. Střelci neustále experimentují, zkoušejí nové pozice, místa, hračky i praktiky. Nemají problém zkusit cokoliv, dokonce ani ty největší zvrhlosti nejsou tabu.

Kozoroh

Kozorohům se během sexu honí hlavou nejrůznější zvrácené představy, představují si i více partnerů. V reálu však ale preferují kvalitní sexuální vztah v pohodí domova a postele. Dávají přednost kvalitě před kvantitou. Můžete si být ale jisti, že z postele s Kozorohem nebudete odcházet neuspokojení. Mají velkou výdrž.

Životní styl - další články

Doporučujeme