Láska nebeská s medvídky. Letiště natočilo dojemnou vánoční reklamu. VIDEO

23. listopadu 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Za nejnovější a dost možná nejdojemnější vánoční reklamou stojí členové týmu letiště Heathrow. Ti se rozhodli vyprávět příběh nekonečné lásky dvou medvědů, kteří se rok co rok setkávají v příletové hale. Připravte si kapesníčky.

Protagonisty jímavé reklamy jsou dva plyšoví medvědi, Doris a Edward, kteří se v průběhu 50 let pravidelně na letišti setkávají. Spot se natáčel v historické části londýnského terminálu a dvouminutová dějová linka zavádí diváky až do roku 1967, kdy se hrdličky poprvé setkaly.

Edward si málem zapomene v letadle kabát a do sličné letušky Doris se okamžitě zamiluje. Vztah se rychle mění v početnou rodinu pana a paní Bairových.

“Naši pasažéři nám často říkají, že neexistuje lepší pocit, než být sevřen v objetí bližního o Vánocích. Chtěli jsme, aby naše reklama zachytila tento jedinečný pocit a vyvolala v lidech ještě větší radost z blížících se svátků,” uvedl režisér pro Daily Mail.

Ač je reklama z velké části něžnou oslavou Vánoc, diváci se přece jen dočkají lehkého dramatu. V závěrečné scéně totiž není jasné, zde se i popadesáté Edward se svou milovanou setká. Dozvíte se to ve VIDEU.

Životní styl - další články

Doporučujeme