Líbání je způsob komunikace. Co vám partner chce říct svým polibkem?

13. října 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Líbat se dá různými způsoby a váš partner vám může dát najevo své pocity k vám, právě tím, jak vás konkrétně políbí. Je to způsob komunikace, který mnohdy prozradí víc, než slova. Jak se v polibcích vyznat nám prozradí Dáma.

Letmý polibek

Tímto nevinným dotekem na rty vám vysílá zajímavou zprávu. Chce vám říct, že se už brzy můžete těšit na něco víc. Že vás touží líbat, ale ještě na to není ten správný čas.

Dlouhý a líný polibek

Je-li políbení dlouhé a smyslné, ale stále je v něm cítit chlad, je to signál, že už jste připraveni posunout se dál (nebo spíš níž). Po takovém polibku často nastane spokojené “mmm”.

Rychlé a krátké

Pokud vás partner zahrne palbou rychlých pusinek, po kterých se většina z nás chichotá, znamená to opravdu hodně náklonosti a intimity. Má vás rád. Takové pusinky nedává někdo, koho pohání pouze chtíč a touha. Je to láska.

Francouzský polibek

Král všech polibků zahrnuje otevřená ústa a nějakou formu jazykové interakce. Má několik nuancí. Standardní francouzský polibek – pohyb vašich otevřených rtů jde proti sobě s jazykovou souhrou, může být velmi sladký, horoucí, vášnivý nebo všechno dohromady. Tenhle polibek doslova rozproudí hormony v těle a říká: “Chtěl bych se s tebou vyspat.”

Polibek se zavřenými ústy

Vídáte ho často v klasických romantických filmech. Dochází k němu, když muž chytne ženu svého zájmu za zápěstí, aby neutekla nebo neucukla, a pak ji se zavřenými ústy políbí. Tím vám partner říká, že chce, abyste byla jeho a stejně tak on váš.

Životní styl - další články

Doporučujeme