Nemáte je ve své blízkosti? Podívejte se, která znamení jsou pomstychtivá

6. října 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Asi každý někdy v životě zažil nejen v partnerské vztahu zklamání. Mnozí dokážou druhým odpustit, ale jsou mezi námi i tací, kteří zášť v sobě drží, spřádají plán, a pak se tomu druhému pomstí. Která znamení se v pomstě vyžívají? To odtajnil magazín Blesk pro Ženy.

Býk

Býka rozlobíte snadno, ale pokud ho urazíte, tak počítejte z jeho strany s pomstou. Umí vyčkávat a v momentu, kdy uvidí, že uděláte chybu, tak zaútočí. Umí ale také dát druhou šanci, pokud mu nebudete lhát a vyklopíte mu celou pravdu.

Panna

Panny jsou velmi chytré a umí vymyslet opravdu originální strategii v tom, jak se někomu dokonale posmtít. Pozor, mají dvě tváře. Jedna je hodná a milá, ale během sekundy se dokážou změnit v pomstychtivého člověka, který svého soka bude chtít mermomocí dostat.

Lev

To je znamení, které musí být neustále středem pozornosti. Dokážou vymýšlet velmi originální strategie, jak se na vrcholu udržet co nejdéle. Nebojí se pomlouvat kolegy a mstít se jim, jen aby zůstal na stupínku slávy.

Štír

Za nejvíce pomstychtivé znamení se označuje štír. Když chtějí, umí dobře manipulovat s druhými a provést dokonalou pomstu.

Beran

K Beranovi se nikdy nechovejte neuctivě a nezneužívejte ho. Dokáže být pak velmi agresivní a váš přešlap jen tak nepřejdou. Pomstu doslova miluje a udělá všechno pro to, aby vás poškodil.

Životní styl - další články

Doporučujeme