Manželé přišli o 6 dětí. Po ranách osudu rodina oznámila šťastnou novinku

27. listopadu 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Zdroj: Facebook, GoFundMe

Prošli si čtyřmi potraty a dva chlapci jim zemřeli krátce po narození. Chad (36) a Amy (34) Kempelovi to měli v životě opravdu těžké. Nakonec je ale potkal doslova zázrak - mají teď sedm zdravých dětí! Po dvou holčičkách přivítali na svět rovnou paterčata.

Kvůli potížím s vaječníky byl pro Amy Kempel (34) celý život problém donosit dítě. S manželem Chadem (36) si prošli čtyřmi bolestivými potraty. Největší ranou však bylo úmrtí předčasně narozených dvojčátek. Chlapci se narodili ve 22. týdnu, tedy v první polovině 6. měsíce těhotenství.  Po ztrátě celkem šesti dětí se však na rodiče usmálo štěstí.

Nejprve přišla na svět starší Savannah (3) a dva roky po ní ještě Avery (1). Po dvou zdravých holčičkách dokonce Amy zjistila, že je znovu těhotná! Zatímco se rodina připravovala na třetí dítě však přišel šok. Amy čekala rovnou paterčata…

Lékaři miminkům nedávali moc šancí a radili rodičům, aby omezili počet plodů v děloze, čímž by zvýšili pravděpodobnost přežití těch nejsilnějších. To však Amy a Chad odmítli. Nakonec byli za své riskantní rozhodnutí velmi vděční. Narodilo se jim totiž všech pět zdravých miminek – tři chlapečci a dvě holčičky.

Now that Chad and Amy have welcomed their Quintuplets into the world, I want to send my love and congrats on this new…

Zveřejnil(a) Megan Trant Photography dne Úterý 23. ledna 2018

„Bude to bezpochyby chaos, ale vítaný chaos,“ svěřil se novopečený otec hned sedmi dětí Chad Kempel pro The Independent. „Všechno doma bude velice brzy vzhůru nohama, ale zatím se soustředíme na den po dni,“ dodal. Savannah a Avery tak přivítaly do rodiny malého Lincolna, Noelle, Graysona, Prestona a Gabriellu. Mrňousci však ještě nemají zcela vyhráno. Na svět přišli o něco dříve císařským řezem s o něco nižší váhou, než mívají zdravá miminka. V nemocnici tak ještě zůstanou do začátku března.

Životní styl - další články

Doporučujeme