Melania Trumpová používá dvojnici, tvrdí divoká konspirační teorie

19. října 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Teorie, kterou se bavilo před týdnem jen pár jedinců, stihla přes noc nabobtnat do obřích rozměrů. Polovina Twitteru je tak přesvědčena, že první dáma Melania Trumpová používá dvojnici.

Vše začalo, když Herečka a komička Andrea Wagner Barton sdílela prostřednictvím svého profilu nevinné video, díky němuž však začala velká část internetu řešit, zda nebyla první dáma nahrazena dvojnicí.

Pravdivosti spekulací nahrává fakt, že ve videu, natočeném v zahradách Bílého domu, věnuje Donald Trump přehnaně času ujišťováním, že vedle něj stojí skutečně jeho žena. “Moje žena Melania, která stojí zde vedle mě…,” nechal se slyšet.

Příspěvek se začal sociálními sítěmi šířit zběsilým tempem a uvrhl konspirační teoretiky do vírů spekulací. Někteří uživatelé dokonce poskytli důkazy, že žena, stojící vedle amerického prezidenta, má zcela odlišné fyziologické znaky než zmíněná první dáma.

Ostatní se pak zahloubali do archivních záběrů, aby zjistili, že Trump se několikrát prořekl a znejistěl, když se měl vyjádřit, kde se jeho žena zrovna nachází. Dle očekávání se však většina lidí na internetu touto teorií jen dobře baví.

Zveřejnil(a) Andrea Wagner Barton dne 13. říjen 2017

Životní styl - další články

Doporučujeme