Milujete sporty a chcete se o nich dozvědět něco víc? Vybrali jsme pro vás podcasty, které vám tento svět více přiblíží

3. září 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud milujete sport nadevše, tak by vám jistě neměly utéct podcasty na toto téma. Společně s Youradio Talk jsme pro vás vybrali ty méně známe. Tento výběr sice není v první desítce nejoblíbenějších podcastů, ale rozhodně stojí za poslech!

Řadíte se mezi fanoušky fotbalu a nikdy neprošvihnete žádný zápas? Tak vám doporučujeme podcast KUDY BĚŽÍ ZAJÍC. Pořad má sice dvě hodiny, ale kamarádským způsobem probírá nejnovější drby z kabin a trávníků. Jan PodroužkaOndřej Novotný se vzájemně hecují a představí vám svůj pohled na budoucí nebo minulý zápas z ligy.

Pokud jste ale milovníci ledního hokeje, tak je pro vás podcast PUK PAK PIVO jako stvořený. Dozvíte se tu i řadu zákulisních informací například od Tomáše Plekance, bratrů Klímových a Andreje Nestrašila. Hlavními aktéry jsou dva neúspěšní hokejisté, kteří si s hvězdami povídají jako nejlepší přátele u dobře vychlazeného piva.

Pokud nepatříte mezi fanoušky fotbalu nebo hokeje, tak nemusíte zoufat. Máme pro vás podcast, ve kterém si svou epizodu najde snad každý sportovec. Jedná se o Sport lidem. Každá epizoda se zajímá o něco jiného. Můžete se tak dozvědět, jak správně běhat nebo jakou mít správnou tepovou frekvenci. Také nechybí tipy na to, jakou zvolit obuv na jednotlivé sportovní disciplíny nebo jak se obléknout. Třeba vás zrovna tvůrci tohoto pořadu nakopnou k prvnímu kroku k lepšímu životu.

Pokud vás zajímají další podcasty na téma sportu, neváhejte se podívat na stránky Youradio Talk. Najdete zde další, které si určitě poslechněte.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme