Mladík chtěl tetování jako Mike Tyson. Z dovolené si přivezl zhyzděnou tvář

21. července 2017·Životní styl·Redakce

Na letošní dovolenou v Řecku osmnáctiletý Brit James Colley jen tak nezapomene. Z legrace si nechal na tvář hennou vytetovat ornament, který je symbolem bývalého amerického boxera Mike Tysona. Místo tetování mu však na obličeji zůstala ošklivá jizva.

James si nechal ornament vytetovat hennou na řeckém ostrově Zakynthos za v přepočtu 260 korun. Měla to být zábava, vypadat na chvíli jako Mike Tyson. Jenže legrace se během několika hodin změnila v peklo, se kterým se mladík bude ještě hodně dlouho léčit.

“Opravdu jsem to chtěl a nemyslel jsem, že by se mohlo stát něco špatného. Trvalo to asi pět minut a když to bylo hotové, cítil jsem se fajn. Pár hodin poté to začalo být trochu bolestivé, ale myslel jsem, že to není nic vážného,” řekl James pro Daily Mail.

 

S bolestivou ozdobou nakonec skončil u lékaře. Tam zjistil, že byl tetován hennou, která je pro tyto účely nevhodná. V nemocnici jeho tvář museli zbavit inkoustu, načež mu přes celý spánek zůstala velká jizva. James je v šoku, protože mu ošetřující lékař oznámil, že může trvat tři až pět let, než mu tvář zahojí úplně.

Životní styl - další články

Doporučujeme