Na horách nemusíte jen lyžovat! Zkuste jízdu na kruzích

10. února 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Lyžaři se jistě radují z ideálních podmínek, které teď panují na českých horách. Co ale máte dělat vy, kteří nelyžujete a i přesto chcete s partnerem, s rodinou nebo s přáteli strávit společnou zimní dovolenou? Frekvence 1 vám poradí.

Úroveň jde nahoru

Internet je plný nabídek wellness hotelů, které jsou obklopeny českými horami. Vybere si každý. V posledních letech úrovní doháníme alpská střediska. Horské chaty jsou vybaveny a přizpůsobeny i pro ty, kteří na hory nejedou brázdit kopce. V mnoha horských hotelích si můžete vybrat ze široké nabídky aktivit a na své si přijdou i ti z vás, kteří jsou spíš teplomilní. Zajít můžete třeba do sauny, do páry, na masáž a nebo si dejte pár bazénů.

Outdoorové vyžití

Pokud na horách chcete dýchat čerstvý vzduch, můžete vyrazit na tůru. České hory mají spolehlivou síť turistických značek. Stejně tak i můžete vyrazit na procházku a jen se kochat nádhernou přírodou. Některé horské areálny nabízejí i snowtubing, tedy jízdu na nafukovacích kruzích. Skvělým zážitkem je i sáňkařská dráha.

Hory vám nabízejí spoustu vyžití, stačí si jen vybrat. A když vyjde počasí, kromě pročištěných plic se z hor vrátíte i bronzovou barvou ve tváři.

Životní styl - další články

Doporučujeme