Nejsladší svatba roku? Nevěsta překvapila družičky netradičními kyticemi

14. září 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Ruku na srdce, svatby jsou hlavně slavnostmi čekání. Na nevěstu, na ženicha a také na jídlo. Než nastane čas švédských stolů, mnohým už pořádně kručí v břiše. Zejména pokud jste svědkyně či družičky.

Celý den strávíte pobíháním za nevěstou a pomáháním se všemi možnými úkoly. Z toho jednomu pěkně vyhládne. Tak si představte, jak spokojené byste byly na svatbě Paige a Kirka. Tam se totiž nevěsta rozumně rozhodla nahradit svatební kytice pugéty z koblih.

Ano, slyšíte dobře. Netradiční doplňky byly nevěstě darovány pekárnou v Melbourne, která tak chtěla propagovat své alternativní výrobky. Paige se stala první nevěstou, která k oltáři dokráčela s hříšnými cukrovinkami v ruce.

Ač tomu jen těžko věříme, během obřadu si prý na koblize nesmlsnul nikdo. “Už před obřadem jsme měli spoustu dobrot a byli jsme příliš plní na to, abychom se ládovali koblihami,” přiznala nevěsta v rozhovoru pro BBC.

“Svatební den často provází stres, ale myslím si, že by nevěsty měly být trochu více v pohodě a hlavně si ten den užít. Chtěli jsme, aby náš den byl trochu jiný a vyjadřoval nás jako pár,” uvedla Paige. I přes to byla překvapena obrovským množstvím komentářů, které pod fotkami přistály na sociální síti.

The moment that the Bride told the bridesmaids that they'll be walking down the aisle with donut bouquets!

A post shared by Dessert Boxes™ (@dessertboxes) on

 

Životní styl - další články

Doporučujeme