Opuštěné štěně hledalo úkryt před zimou. Neuvěříte, kde si udělalo pelíšek

11. listopadu 2017·Životní styl·Redakce

Nebohé štěňátko bez domova překvapilo obyvatele brazilského Santa Catarina, když si ustlalo přímo v kolébce v betlémě. Fotka vznikla už před devíti lety, každoročně se ovšem před Vánoci objevuje na sociálních sítích jako perfektní vánoční příběh.

Bylo samo na světě a chtělo jen teplé a bezpečné místo, kam by mohlo složit hlavu, když v tom narazilo na betlém. Druhý den ráno museli být obyvatelé Santa Catarina doslova šokováni, když v kolébce s malým Ježíškem našli i štěně.

Kolem ovčáka se seskupil dav lidí a byť vypadal překvapeně, ze svého nového místa se nepohnul. Několik lidí pořídilo fotky, které se začaly rychle šířit a od té doby kolují po internetu každé Vánoce.

Fotky jsou tak oblíbené díky tomu, že jde o perfektní vánoční příběh. Lidé mohli začít křičet nebo ho vyhánět, ale místo toho se nechali unést a rozplývali se nad tím, jak je roztomilé.

Lidé po celém světě se snažili zjistit, co se s ním stalo. Jistě se to neví, ale většina obyvatel si myslí, že ho někdo adoptoval a teď má konečně milující rodinu.

Autor: Sára Indráková

Životní styl - další články

Doporučujeme