Předčasně narozená paterčata oslaví své první Vánoce, nafotila roztomilou sérii FOTEK

22. listopadu 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Paterčata z Kentucky slaví své první Vánoce a už teď je jasné, že to bude ve velkém stylu. Rodiče s nimi totiž nafotili tématické fotky, které se mohou ucházet o nejroztomilejší fotopočin roku.

Zoey, Asher, Dakota, Gavin a Hollyn již první fotkou dokazují, že se z předčasného porodu vzpamatovali jako pašáci. Jejich maminka Briana podstoupila císařský řez a v jedné chvíli šlo jí i miminkům o život.

“Doktor nám doporučil, abychom přerušili těhotenství, neboť pravděpodobnost, že se narodí pět zdravých dětí a těhotenství proběhne bez komplikací, byla téměř nulová. To však pro nás nepřipadalo v úvahu,” uvedla maminka pro ABC News.

Po 22 týdnech byla Briana umístěna na nemocniční lůžko a po 2 měsících od narození si pět malých rošťáků mohli s manželem odvézt konečně domů.

Nyní je rodina zaplavena výměnami plenek, krmením a samozřejmě i hraním. Driskellovi odhadli, že denně použijí zhruba 70 plenek a 35 lahví a za sunar utratí měsíčně zhruba 20 tisíc.

Když se přiblížily první Vánoce jejich dětí, Briana věděla, že chce, aby jejich letošní vánoční přání bylo něčím výjimečné. Z GALERIE je zřejmé, že jí tento plán vyšel dokonale.

 

We always make it through. ??….#DriskellQuints #Quintuplets #Quints #5screamingbabies #lordhelpme #lordhelpus #QuintMom #MultipleMom #momofmultiples

Zveřejnil(a) Briana Turner Driskell dne 3. listopad 2017

Životní styl - další články

Doporučujeme