Přítele si nezasloužíš! Plus size bloggerka svou fotkou vyvolala bouřlivou diskuzi

12. ledna 2018·Životní styl·Karolína Stránská

Plus size bloggerka čelí útokům internetových trollů poté, co zveřejnila novoroční snímek se svým přítelem. Kromě komentářů ohledně své váhy se dočkala také narážek na to, že si přítele nezaslouží.

Melissa Gibson čelí v posledních dnech kritice ze strany uživatelů Instagramu poté, co zveřejnila fotku se svým přítelem, na které se líbají.

“Mazej do posilovny a začni jíst lépe. Umíráš. Radši bych kouřil, než abych vypadal jako ty,” uvedl jeden z komentujících. “Tuk není zdravý. Klidně si to vygoogli, jestli mi nevěříš,” dodal další.

Dívka, která získala magisterský titul z Ženských a genderových studií, se rozhodně nenechala zastrašit. Naopak. Jako reakci na tvrdou kritiku zveřejnila další fotku šťastné dvojice.

“Když fotka šťastné holky v třpytivých šatech vedle svého přítele vyvolává v lidech potřebu komentovat mou váhu, zpochybňovat váš vztah a soudit jeho lásku ke mně,” okomentovala fotku. “Pokud nás svět nenechá na pokoji, budeme za naši lásku stejně bojovat. Je hloupé, že to lidem tolik vadí. Privilegovaní lidé však zakládají své hodnoty na přitažlivosti, výsledkem je, že vztahy, jakým je i ten můj, jsou zcela ignorovány a ztrácí na relevanci.”

Melissu také znepokojuje, že jen kvůli její váze považují mnozí její vztah ze nereálný. Potvrzuje, že oba se navzájem milují a těla jsou toho součástí. Nejedná se o žádnou abnormalitu, či fetiš. Je to přirozené.

Only we can fuck it up. Only we can make it amazing. Ours is the kind of love that feels right because we are both present, honest, and excited. The kind of love that flows from two people in love with life. Two people who appreciate the moment and the journey. 2017 brought you into my life, and we face 2018 together. Wouldn’t want to do it with anyone else. Love you Johnathan ❤️. #2018 #nye #louisville #love #bf #ootdeb #debshops

A post shared by Melissa Gibson (@yourstruelymelly) on

Životní styl - další články

Doporučujeme