První srpnový superúplněk je tady. Budete se chtít cítit svobodně a možná poznáte toho pravého

30. července 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Srpnový superúplněk ve znamení Vodnáře nastane 1. srpna 2023 večer, přesně ve 20 hodin a 31 minut. Je ale možné, že jeho vliv cítíme už zhruba tři dny před jím samotným. Je to první superúplněk tohoto roku. A co nás v něm čeká?

Pokud bude obloha jasná, může nám nabídnout nádhernou podívanou. Měsíc se na své oběžné dráze dostane do tzv. přízemí, což je bod nejbližší planetě Zemi. Oproti běžným úplňkům bude jasnější a větší. Navíc nás do toho čeká ještě jeden superúplněk, a to to 31. srpna ve 3 hodiny a 35 minut.

Tento úplněk byste rozhodně měli strávit v klidu a odpočívat. Rozhodně neřešte žádné důležité věci. Podle starých indiánských tradic se mu říká jeseteří, protože srpen jeseteřích námluv. V tuto dobu vyplouvaly velké ryby z hlubin Velkých jezer mělčích vod, aby se třely. Tím pádem jsou zranitelnější a pro Indiány je jednoduší je ulovit. Jeseteřím tukem si Indiáni mazali vlasy a impregnovali obličej.

První srpnový superúplněk bude ovlivněn znamením Vodnáře, jehož živlem je vzduch a vládne mu Uran, který často projevuje touhu po svobodě. A právě takoví jsou i Vodnáři – hraví, svobodomyslní, milují změny a inovace. Proto můžete v tomto období cítit touhu po svobodě, chtít se cítit volněji, nespoutaně, možná až bláznivě.

Nechcete řešit blbosti, jen cestovat po světě, něco dokázat a poznat nové lidi. Vodnáři jsou velmi přátelští, takže je možné, že v tomto období poznáte nové kamarády a nové partnerské vztahy. Je dokonce možné, že okolo superúplňku poznáte toho pravého partnera na celý život. Vodnáři navíc milují děti, takže je možné, že začnete plánovat potomky.

Životní styl - další články

Doporučujeme