S předsudky se nerodíme. Kamarádky (4) tvrdí, že jsou dvojčata i přes rozdílnou barvu pleti

7. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Že nejsou stejného původu a mají odlišnou barvu pleti? No a co! Zkuste těmto dvěma malým slečnám vysvětlit, že nejsou dvojčata. Ony jsou o tom totiž přesvědčené.

Jia je blonďatá běloška, Zuri má černé vlasy a je černošského původu. Jejich narození dělily pouhé dva dny, ale slaví je vždycky dohromady, protože je pojí výjimečné pouto. Považují se totiž za spřízněné duše a jejich maminky jsou pyšné, že mezi sebou nevidí rozdíly, ale jen podobnosti.

“Myslím, že je to jedna z těch krásných věcí na dětství v multikulturním městě. Nevidí rozdíly, nikdy se o barvě kůže nebavíme,” uvedla maminka Ashley v rozhovoru pro ABC News.

Kdyby nebylo nedávné příhody na narozeninové oslavě, malá Jia by si pravděpodobně neuvědomila, že se od ní její nejlepší kamarádka něčím liší.

“Byly na oslavě společné kamarádky a čekaly ve frontě u atrakce. Jia vyprávěla jedné holčičce, že jsou se Zuri dvojčata, načež ji holčička odvětila, že nemůžou být dvojčata. Zuri začala ihned plakat, ale Jia pohotově odvětila ‘Vůbec nic o nás nevíš. Máme stejné narozeniny a stejnou duši!’ Když to řekla, vůbec jsem to nečekala. Dojalo mě to,” dodala maminka.

Životní styl - další články

Doporučujeme