Šílené nebo odvážné? Britka se provdala za svou kočku, aby se nemusela vzdát bytu

2. května 2022·Životní styl·Barbora Turková

Deborah Hodge se svou kočkou (Zdroj: Profimedia)

Pro svého zvířecího mazlíčka jsou lidé schopní udělat spoustu věcí. Třeba si ho i vzít. K tomuto kroku se rozhodla Britka Deborah Hodge. Té hrozilo, že jí kočku majitelé bytu odeberou. Deborah se proto rozhodla, že si ji vezme. Informaci přinesla agentura AP.

Deborah Hodge z Velké Británie má na odebrání zvířecích mazlíčků velkou smůlu. V minulosti se musela rozloučit už se třemi, protože je majitelé ve svých nemovitostech nechtěli. Aby se historie neopakovala, 49letá žena se rozhodla, že si při civilním obřadu vezme svou pětiletou kočku Indii. Věří, že majitelé bytu pochopí, jak je pro ni důležité se svým zvířetem zůstat.

Neměla jsem co ztratit, mohla jsem všechno získat, tak jsem si vzala svou kočku. Odříkala jsem slib, že mě a Indii nikdo nikdy nerozdělí. Je tak přátelská a úžasná, je v podstatě nejdůležitější věcí v mém životě hned po mých dětech,“ svěřila se žena.

V předchozím nájmu byla nucena vzdát se svých dvou husky. Když se před pěti lety stěhovala do současného bydlení, musela se vzdát kocoura Jamala. V roce 2017 se s vlastníkem bytu dohodla, že si k sobě vezme Indii. Letos v březnu ale přišla o práci, a pokud do 1. května nezaplatí nájem, o byt přijde. A musela by si tak hledat nové bydlení. „Tím, že jsem si vzala Indii, potřebuji, aby případní budoucí majitelé pochopili, že jsme jako jeden balík. Nemůžeme se za žádných okolností rozdělit, protože je pro mě stejně důležitá jako děti,“ dodala.

Životní styl - další články

Doporučujeme