Trans modelka přivítala na světě miminko. Porodil ho její manžel

3. listopadu 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / dannasultana

Když modelka Danna Sultana oznámila, že s manželem čekají miminko, zdánlivě nešlo o žádné šokující zprávy. Mladá žena se ovšem narodila jako muž a miminko pod srdcem odnosil její manžel, který se zase narodil jako žena. Kolumbijská dvojice nedávno na světě přivítala zdravého chlapečka. 

Kolumbijská modelka s uměleckým pseudonymem Danna Sultana je dnes krásnou ženou a mnohé dámy by jí její vzhled mohly závidět. Vždycky tomu tak ale nebylo a Danna se tím nijak netají. Mladá žena se totiž narodila jako muž.

Nakonec se jí podařilo najít své štěstí a vedle úspěšné kariéry modelky jí radost přináší i milující rodina. Svou životní lásku Danna našla v muži jménem Esteban Landrau, který se naopak narodil jako žena. A nyní zamilovaný manželský pár na světě přivítal své první miminko.

Chlapečka, kterého pod srdcem odnosil Esteban, rodiče pojmenovali Ariel Landrau Perez. I když se v osmém měsíci zdálo, že na tátu jdou kontrakce a dojde k předčasnému porodu, nakonec se Ariel narodil včas a celá rodina se těší dobrému zdraví.

Foto: Instagram / dannasultana

Životní styl - další články

Doporučujeme