Trenýrky jsou sexy a mají vliv i na zdraví spermií. Proč by jim pánové měli dát přednost?

21. června 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Střih spodního prádla má vliv nejen na to, jak se ve spodním prádle cítíme a vypadáme, ale může mít vliv i na zdraví. Názorným příkladem jsou trenýrky, které by měly mít své právoplatné místo v pánském šatníku, protože přinášejí řadu benefitů, které pánové při jejich nošení jistě ocení. Pojďme se podívat, jaké to jsou.

Podporují zdraví spermií

Je všeobecně známo, že varlata potřebují přibližně o 4 °C nižší teplotu, než jakou má tělo. Jedině tak totiž může za optimálních podmínek probíhat spermatogeneze neboli tvorba spermií. A právě z toho důvodu je důležité upřednostnit trenýrky, které jsou volné, vzdušné a prodyšné, před těsnými slipy, které mohou způsobit nevhodné přehřívání. Dokonce i mnozí lékaři mužům, kteří řeší zvýšení plodnosti, doporučují nosit trenky a upozorňují na možnou souvislost slipů s poklesem kvality spermatu.

Zaručují celodenní pohodlí

Pokud zvolíte správnou velikost trenek a materiál, dočkáte se pohodlí po celý den. Jisté je také to, že se díky kvalitním a pohodlným trenkám budete cítit lépe. Když totiž spodní prádlo škrtí nebo škrábe je pochopitelné, že klesá i dobrá nálada.

Umožňují volnost pohybu

Trenky mají také volný střih, to znamená, že v trenkách se lépe hýbe. Ať už v nich budete odpočívat na gauči, půjdete se proběhnout do parku nebo se v nich rozhodnete trhnout osobní rekord, trenky vás nikdy v ničem nebudou omezovat. Hodí se tak na každou příležitost.

Jejich střih nevychází z módy

Střih pánských trenýrek nikdy nevyjde z módy, pro svou pohodlnost jsou oblíbené již po několik generací. Pouze se vyvíjí jejich střih. Také se vyrábí v celé paletě barev a v mnoha vzorech.

Sluší všem

Další výhodou klasických trenýrek je, že sluší každé postavě. „Nohavička volně kopíruje linii stehna, švy zaručují pohodlný sed a lehce přiléhavá látka v zadní části poskytuje pěkný pohled na pánský zadek. Zvolit je proto může naprosto každý,” radí Adam Rožánek ze Styx.

Životní styl - další články

Doporučujeme