Týdenní horoskop na tento týden: Raci, budete chtít něco změnit a Vodnáři budou přemýšlet nad budoucností

13. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Je tu další týden, ve kterém nás navíc čeká podzimní rovnodennost. Dny se začnou zkracovat, soumrak bude přicházet stále dřív a dřív. Je dobré udržet si dobrou náladu, jak to jen půjde, abychom nepropadali podzimnímu splínu. Co si pro nás tentokrát hvězdy přichystaly?

BERAN

Vaše zkušenosti vám přijdou vhod, protože tento týden vás čekají náročné pracovní povinnosti. I tak to ale zvládnete s lehkostí sobě vlastní. Nezapomeňte dobré vztahy udržovat i s kolegy, to je velmi důležité. To je pro úspěch velmi důležité a zásadní.

BÝK

Buďte přátelští a otevření k novým kolegům z práce. Pomozte jim zapojit se do  kolektivu a pomoct jim i v práci s úkoly, se kterými si neví rady. I vy byste tuhle pomoc určitě ocenili, kdybyste někdy byli nováčkem. Určitě se vám tahle ochota vrátí.

BLÍŽENCI

V práci vás čeká příjemné překvapení od kolegy, se kterým jste zatím neměli moc příležitostí se potkat. Veřejně vás pochválí, což vám udělá velkou radosti a dodá vám spoustu další energie do plnění vašich povinností.

RAK

Máte velkou možnost něco ve svém životě změnit. Odpusťte sobě i ostatním a vytvořte tak prostor, kam mohou přijít nové možnosti a příležitosti. V práci se připravte na to, že budete muset čelit nespravedlnosti. Neustupujte a obhajte si své názory pevně. Ostatní kolegové pak nakonec ustoupí.

LEV

Čeká vás pořádná výzva, a to hlavně na pracovišti. Buďte spravedliví, ale pevně si stůjte za tím, co chcete vy a připravte si pádné argumenty. Nenechte se ničím a nikým zviklat a ukažte svou jedinečnost. Není to nic jednoduchého, ale stojí to za to.

PANNA

Do středy vás budou trápit překážky a zácpy na cestách. Budete s tím muset počítat a vyrážet tak hodně dopředu, abyste všude byli včas. Také se tento týden budete cítit sklíčeně a osaměle, navíc hvězdy vám předpovídají, že v práci budete muset řešit spoustu náročných úkolů. I tak se vám ale na konci týdne podaří najít východisko a správné řešení, takže si o víkendu užijete zasloužené volno.

VÁHY

I když je důležité budovat vztahy s novými kolegy, nesmíte opomíjet své pracovní závazky. Nabídněte jim pomoc, ale zároveň zdůrazněte, že musíte myslet i na svoje povinnosti. Je ale dobře, že myslíte na ostatní, ale nesmí vás to zničit. Jste společensky naladěni, rádi trávíte čas v blízkosti druhých, ale také je dobré být občas o samotě.  Určitě vám to pomůže a budete se pak těšit z ostatních ještě více.

ŠTÍR

Čeká vás velmi intenzivní týden. Jste známí tím, že jste ambiciózní, nesnášíte rutinu a omezování. Zároveň ale moc dobře víte, že bez toho to občas hold nejde. To, jaký bude výsledek vaší práce, závisí jen na motivech vašeho jednání. Dejte si ale pozor na to, že sobecké zájmy vyvolají ostré reakce, útoky a odpor. Nesobecké chování, při kterém nevyhlížíte žádnou odměnu, naopak vyústí v konání správných věcí.

STŘELEC

Tento týden se můžete těšit na velký úspěch. Ne velký, ale obrovský. Využijte dobrou atmosféru v práci a prosaďte své cíle. Nebojte se požádat o radu zkušených kolegů. Když uvidí vaše zapálení a nadšení, moc rádi vám pomůže třeba i po práci. I ve vztazích to bude docela klapat, ale důležité je spolu komunikovat a bavit se o všech věcech, co vás trápí a bolí.

KOZOROH

Nadcházející události vám dají prostor a čas oprostit se od všeho, co vás omezuje. Ve světle nových skutečností tak budete revidovat své dosavadní vazby a vztahy, u kterých jste si mysleli, že je nic nepřekoná. Uvědomujete si ale konečně, co chcete. Budete ze sebe ale muset vydat maximum, abyste toho dosáhli. Sami ale víte, že to bez nějakých osobních proher nepůjde.

VODNÁŘ

V tomhle týdne dosáhne vaše aktivita a kreativita vrcholu a díky tomu se vaše nápady dostanou do centra pozornosti. Nesnažte se ale soutěžit s ostatními, ale využít své nápady pro dobro věci. Hledejte možnosti spolupráce, aby výsledky byly ještě lepší. V posledních dnech jste také velmi netrpěliví a přemýšlíte, že je nutné přehodnotit některé své vztahy a přístupy k oblastem, jako je sexualita, společné finance a společná budoucnost. Dejte si čas na rozmyšlenou.

RYBY

Svojí práci berete opravdu zodpovědně a úkoly dokončujete možná až s přehnanou precizností, což ostatní může trochu štvát. I tak máte ve svém okolí někoho, kdo číhá na každou vaší chybu, tak pozor na něj. Na začátku týdne také můžete řešit problémy v komunikaci, hlavně s nadřízenými. Ti vám ostatně moc rádi říkají, že byste měli pracovat ještě víc a usilovněji. Nezapomínejte ale také na odpočinek.

Životní styl - další články

Doporučujeme