Horoskop na listopad: Pro Blížence bude práce na druhé koleji a věnovat se budou vztahům

2. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Předposlední měsíc roku 2023 je tady. Listopad sice všeobecně nepatří mezi nejoblíbenější měsíce, protože venku je brzy tma, zima, často prší a mnoho lidí začíná panikařit s Vánoci a s blížícím se koncem roku. Co vás v tento měsíc čeká podle hvězd?

BERAN

V listopadu to u vás bude tak trochu jako na horské dráze. Jednou se budete bavit a užívat si život a druhý den budete smutní, naštvaní a rozladění. Prostě se to u vás bude měnit, jak listopadové počasí. Pokud na to budete připraveni, tak vás to nezaskočí a můžete toho využít.

BÝK

Na začátku měsíce se můžete s někým z rodiny pohádat, zřejmě s některým z rodičů. Vám to přijde nespravedlivé, ale pokud si necháte čas na rozmyšlenou, nakonec přijdete na to, že pravda nemusí být jen na vaší straně. Věnujte pozornost každému detailu, protože se vám to může vyplatit.

BLÍŽENCI

V listopadu se můžete konečně těšit na to, že se dočkáte klidu a harmonie. Nebudete proto muset nic udělat, začne se to samo dít a skládat. Vás překvapí, jak jednoduché to vlastně může být. Práce pro vás tentokrát bude na druhé koleji, prioritní budou vztahy.

RAK

S rodinou potřebujete navázat vztahy, které se vám moc nedaří. Zkuste vyrazit na prodloužený víkend nebo si dát společný oběd a pak běžte na procházku. Odložte telefon, sociální sítě a opravdu se věnujte rodině, potřebujete to. Navíc se o sobě dozvíte pár věcí, které vás překvapí a udělají vám radost.

LEV

Přestaňte tolik utrácet, protože budete potřebovat peníze. Mohou se točit neočekávané výdaje, které vás překvapí. Navíc se objeví někdo blízký z vašeho okolí, který bude potřebovat půjčit peníze. Vzhledem k tomu, že je to někdo, komu chcete pomoci, nebudete otálet a uděláte to.

PANNA

V prvních dnech nového měsíce vás čeká beznaděj a velké rozhodování. Definitivně se tak rozhodnete pro velkou válku a uzavřete věci z minulosti, které jste před sebou dlouho tlačili. Pozor si dejte i na partnerovu žárlivost, ze které pramení boje a hádky. Vše je zahaleno velkým tajemstvím, které postupně budete odhalovat.

VÁHY

Řešit budete hlavně rodinné vztahy. Ozve se vám totiž nějaký příbuzný, ze kterého budete docela nervózní. Nikdo totiž neví, co chce a s jakými kostlivci ve skříni přichází. Je dobré si to vyřešit do konce měsíce, ať máte v prosinci klid a nic se vám nevracelo.

ŠTÍR

Muž, který už je dlouho ve vašem životě, z ničeho nic ukončí svoje rozhodování v lásce a uzavře tím minulost a dá vám najevo svou lásku a spřízněnost. Znamená to pro vás opravdu hodně, ale vy si budete myslet, že je to jen iluze a nebudete mu věřit. Ve vašem životě nastanou velké změny a přijdou i nové začátky. Koncem měsíce už nebudete vědět, kam dřív skočit, a tak lidem začnete rušit schůzky. Nezapomeňte se věnovat i sami sobě.

STŘELEC

Práce vás bude trápit od začátku měsíce, protože budete mít pocit, že někdo z kolegů zasahuje do vaší kompetence a rozhodování. Uvědomíte si, že svoji práci máte rádi a baví vás a nechcete, aby vám ji někdo vzal. Nemusíte se ale ničeho bát.  Dotyčný vám chce jen pomoct a všechno pak zase už bude jen na vás.

KOZOROH

Na začátku měsíce vás čeká rozhodnutí, zda odjet na nečekanou dovolenou. Rozhodovat se také budete, zda chcete odjet do hor nebo do teplých krajin. Sice budete chvilku přemýšlet, ale nakonec se rozhodnete pro pláž, moře a slunce. Navíc to potřebujete jako sůl. Získáte opět pocit stability a vyřešíte hodně problémů. Na konci měsíce vám přijdou nečekané peníze, které vám dodají klid a stabilitu.

VODNÁŘ

Celý listopad pro vás bude zvláštní. Dozvíte se spoustu věcí, které jste ani vědět nechtěli. A pak zase nebudete vědět, jak s těmi věcmi naložit. Nechte je být a ono se to vyřeší samo. Koncem měsíce se budete cítit trochu odstrčeni a ignorováni, což pro vás bude frustrující. Udělejte si něčím radost.

RYBY

Ryby, ve vztazích se posunete někam, kam jste se toužily posunout. Budete společně řešit nejrůznější události na úřadech a na jiných institucích. I tak ale budete mít pocit, že jste na všechno sami. Díky trpělivosti a houževnatosti to zvládnete a nakonec budete na závěr měsíce spokojení.

Životní styl - další články

Doporučujeme