Týdenní horoskop pro všechna znamení: Zjistěte, jak se vrátit po prázdninách do režimu

4. září 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Tento týden je něčím přece jenom trochu jiný. Po létě a prázdninovém režimu se opět vracíme do našich školních a pracovních rutin. Dostáváme do svého života opět řád, což nám přináší spoustu příležitostí k uspořádání našeho systému, dohnání všech restů a postupné přípravy na podzim. Co si pro nás v tomto startovacím týdnu připravily hvězdy? Mrkněte se, na co se můžete těšit.

Beran

Dejte si pozor, aby vaše práce nepřišla vniveč z důvodu nepochopení zadání. Právě to vám na začátku týdne hrozí. V tomto týdnu bude nutné sednout si k vašim dokumentům a udělat si pořádek v listinách. Zkontrolujte končící platnosti technické, mrkněte do datovky a zamyslete se, zda jste něco takového nepropásli. Také je načase vrhnout se na to, co jste celé léto odkládali. Nezapomeňte se ale tako věnovat rodině a přátelům, na které se můžete vždy spolehnout.

Býk

Ti, co jsou nezadaní se mohou těšit na to, že jim hvězdy pošlou do cesty někoho velice sympatického, s kým si budou rozumět. Pokud z toho nakonec bude vztah, to už záleží čistě na vás. Pokud jste rodiči, nedělejte si hlavu z toho, že se vám výchova a vaše ratolesti trochy vymykají z ruky. Zkuste na ně jít jinak, než jak jste zvyklí a uvidíte, že to zabere. Vše nasvědčuje tomu, že pokud si zachováte chladnou hlavu, dopadne to dobře. Pozor si dejte na rozhodnutí, které budete muset udělat. Pokud to jen trochu půjde, nechte věci plynout, ať se o jejich osudu rozhodne postupně samo.

Blíženci

Vaším hlavním úkolem pro tento týden bude nepodléhat příliš emocím. Musíte se nad věci povznést, aby vás to nesemlelo. To bude souviset i s tím, že si zrekapitulujete celé léto a zamrzí vás, co všechno jste nestihli, nebo z nějakého důvodu nemohly podniknout. Nebojte, ještě není všem dnům konec. Naskytne se vám příležitost na neočekávané dobrodružství. Navíc vám tento týden hvězdy propůjčí schopnost překonávat překážky, které ostatní vzdali.

Rak

Tento týden budete mít tendenci sklouzávat do melancholické nálady. Máte pocit, že se vám nic nedaří, že nic nejde podle plánu, a že je vlastně všechno na nic. nesmíte zapomínat, že se jedná o přechodné období, které si vlastně nezaslouží, abyste si s ním dělali nepříjemnosti. Dopadají na vás spory v rodině, které se vás ale vůbec netýkají. I když je to pro vás těžké, zkuste se od nich oprostit a sobecky si jimi nenechte kazit náladu, která bude tento týden už takhle na vážkách. Také vás bude trápit paměť a schopnost vyjadřování.

Lev

Co se týče rodinných vztahů, konečně dostanete příležitost poslat někoho, kdo vám už dlouho leze na nervy, do patřičných míst. A bude si za to moct svým vlastním chováním. Tím se vám značně uleví. Na první pohled výhodné pracovní nabídky se mohou ukázat jako ve výsledku velice nevýhodné, kdy si jen přiděláte práci a nedostanete za to odměnu, která bude vašemu úsilí a času odpovídat, takže na to pozor. Ve vztazích to bude jako na horské dráze, snažte se udržet výbuchy emocí na uzdě.

Panna

Na začátku týdne se snažte moc k ničemu nevyjadřovat, protože z vás nic užitečného nevypadne. Pokud to zvládnete, na konci týdne vás požádá o radu někdo, u koho byste to nečekali a u koho vás to velmi potěší. Chování lidí ve vašem okolí vás bude neustále překvapovat. Nikdy správně neodhadnete jejich reakci na danou situaci. V pracovní sféře využijte originalitu, která z vás bude tento týden doslova tryskat. Pozor na žárlící a nepřející kolegy.

Váhy

Cítíte ve vzduchu příležitost pořádně v práci zazářit. Budete z toho chtít vytěžit co nejvíc, ale pozor! Pokud budete zapomínat sami na sebe, na odpočinek a na své potřeby, nedopadne to dobře. Jedině s dostatkem energie se vaše příležitosti promění v pozitivní výsledky. Určitě tento týden neseďte doma, protože můžete narazit na nového člověka, který vám vydrží už na celý život, buď jako přítel, nebo partner. Pozor si dávejte na pusu. Mohli byste se proříct a vyzradit něco, co rozpoutá salvu nepříjemného vysvětlování.

Štír

Nastane-li tento týden složitá situace, vyřešíte ji jedině selským rozumem. Budete vědět, co dělat, ale ostatní budete muset přesvědčit jedině za pomoci trpělivosti. Dejte tomu čas a nesnažte se je donutit vás poslouchat hned a za každou cenu. Sami pak dojdou k závěru, že váš návrh je nejlepší. Zaměřte se na rozvoj svých znalostí a zkušeností. Váš šarm vám dopomůže k dosažení vašich dlouhodobých cílů. Máte možnost poznat spoustu nových přátel a zajímavých lidí. Otevřete se jim.

Střelec

Tento týden si dávejte pozor, abyste mluvili jasně a vše trpělivě a dopodrobna vysvětlovali. Bez toho budete nepochopeni a budete mít pocit, že vám nikdo s ničím nepomůže. Dařit se bude případnému podnikání, které byste chtěli v tomto týdnu rozjet. Pokud nastane nějaké zdravotní komplikace, třeba jen nepatrné škrábnutí, nepodceňujte ho. Dávejte na sebe hlavně o víkendu pozor. Ve vztahu můžete očekávat nové vzplanutí s dlouhodobým partnerem. Nemusíte se tak obávat, že by nuda a stereotyp narušily vaše duševní pouto.

Kozoroh

Tento týden se vám naskytne příležitost zajímavé investice. Pořádně ji zvažte a zkontrolujte všechny aspekty. Buď se vám mnohonásobně vyplatí, nebo naopak naletíte. Už dlouho čekáte, až se vám podaří zbavit se starostí, které vás už dlouho sužují. Musíte ovšem koukat všude kolem, aby vám opět neunikla příležitost, jak je vyřešit. Moc se na začátku týdne nemíchejte do cizích záležitostí. Nikdo by to neocenil, naopak byste to jen schytali. V druhé půlce týdne však dejte na své instinkty, protože ty budou neomylné.

Vodnář

Tento týden nepodceňujte regeneraci mysli a odpočinek. Budete mít tendenci reagovat na vše přecitlivěle a nepochopení vašich pocitů ze strany okolí by vás mohlo psychicky semlít. Když se na něco nebudete cítit, nebo na něco nebudete mít dost energie, nelámejte to přes koleno. Jen se omluvte a nechte to na příští týden. Nikomu o svých slabostech nevykládejte, protože by toho mohli zneužít. Zkrátka počítejte s pomalejším rozjezdem.

Ryby

V tomto týdnu budete mít potřebu všechny neustále kritizovat a zveličovat jejich chyby. Nedělejte to. Mohlo by se vám to vymstít, protože ani vy nejste dokonalí a děláte chyby. Snažte se být tolerantní. Uvidíte, že se vám to brzy vrátí. Vyvarujte se i jakýmkoliv opravám a rekonstrukcím. Moc vám ani tento týden nepůjde konverzace s ne příliš blízkou osobou. Jindy zvládáte společensky plkat o ničem, ale tento týden vás to k smrti nudí. Raději se na něco vymluvte a jděte pryč. Naopak vám půjde svou výřečností řešit problémy.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme