VIDEO: Muž si to chtěl vyřídit s druhým řidičem. Potrestal ale hlavně sebe!

20. února 2018·Životní styl·Karolína Stránská

Kdybychom řekli, že většinu agrese ze sebe lidé vybíjí za volantem, nebyli bychom daleko od pravdy. důkazem jsou i následující záběry, kde to zúčastnění dohnali do extrému.

Případ silničního hněvu se odehrál na kalifornské dálnici a skončil dokonce otočeným autem! Na VIDEU, které se objevilo na sociálních sítích, je vidět jak řidič vozu BMW v koloně aut přistoupí k okýnku řidiče za ním. Z ničeho nic začne na muže za volantem, který posléze vykoukne z okénka, křičet.

Rozhořčený muž na dálnici plivne na zem a odporoučí se zpět ke svému autu. V té chvíli se však druhý řidič rozhodne svému sokovi pomstít a během rozjezdu se svým vozem otře o bok druhého. To se mu však ošklivě vymstí. Během tohoto manévru se totiž autem otočí na bok!

Není jasné, proč ke konfliktu dvou mužů došlo, ale kolemjedoucí, který celý konflikt natáčel, sdělil televizi Fox 5, že řidič většího auta nechtěl pustit menší auto do pruhu před sebe.

Profanity ? alert for kiddos and sensitive Sally’s ! Not my voice! ? On the 78 freeway right meow. – all credit goes to Dallas Montanez ❤️for licensing or use, please contact licensing@viralhog.com

Zveřejnil(a) Jeniffer Dianne dne 15. únor 2018

 

Životní styl - další články

Doporučujeme