Vybavte svůj šatník těmi správnými barvami a přivítejte jaro stylově

24. března 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Jaro už je tady a s ním mnoho z nás obnovuje svůj šatník. Třídíme, co letos nevynosíme a kupujeme nové kousky, ve kterých toužíme zazářit. Víte, jaké odstíny barev letos pofrčí? Máme pro vás pět klíčových, které ovládnou jaro 2024.

Podzimu vévodila tlumená paleta barev, která odrážela decentní a minimalistický styl. Jaru bude kralovat jednoduchost. Barvy se ponesou v uklidňujících, jemných odstínech a občas je přeruší i nějaký hodně zářivý kousek.

Jednou z barev, která by měla být ve vašem jarním šatníku základem, je porcelánová bílá. Ta je označována za tzv. nadčasovou a hodí se opravdu ke všemu. Další topkou je odstín červená třešeň. S padnoucím blejzrem a doplňky v těchto barvách rozhodně neuděláte chybu.

Radost uděláme těm lidem, kteří mají rádi modrou barvu, protože pokud vyrazíte do ulic v blankytné variantě, tak budete za hvězdu. Něžný odstín podtrhne dokonale vaši ženskost a vy se budete cítit jako na obláčku. U pastelových barev zůstaneme. Další favoritkou jara 2024 je totiž lila. Takže pokud ji ještě v šatníku nemáte, tak si ji pořiďte. Třeba taková jarní bundička nemusí být vůbec špatná.

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Celý výběr pak uzavírá barva tekutého zlata. Ta bude vévodit všem jarním večírkům, protože v takovém večerním outfitu jistě zazáříte. Pokud se ale necítíte na tak odvážný odstín, tak svůj styl doplňte třeba jen o zlaté šperky.

View this post on Instagram

A post shared by Luxe on 28th (@luxeon28th)

Životní styl - další články

Doporučujeme