Žena se stala náhradní matkou, porodila však i dítě své. Musela se o něj soudit

20. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Příběh, který píše život sám. Takový zažila Jessica Allen z Kalifornie. Stala se náhradní matkou pro čínskou dvojici. Během těhotenství se však zjistilo, že nečeká jedno, ale dvě děti.

Druhé dítě bylo však její vlastní a ukázalo se, že agentura, která náhradní těhotenství zprostředkovala, nechce biologické matce její dítě vydat, informoval deník Mirror.

Když lékař v šestém týdnu prozradil, že Jessica čeká dva potomky, žena tomu nemohla věřit. To ještě netušila, že to největší překvapení přijde o několik týdnů později. V 38. týdnu porodila Američanka dvojčata a paní Liu si oba chlapce odvezla. Dvojice totiž agentuře zaplatila o 100 tisíc korun více, aby tak navýšila odměnu i za druhé dítě. A to i přes to, že malý Mike byl Asiat a Max míšenec černocha a bělocha a bylo tak jasné, že druhý chlapec jim nepatří. O jejich dodatečné dohodě však Jessica nevěděla.

Pozdější DNA testy jasně prokázali, že každé dítě má odlišného otce a že Max byl počat manželi Allenovými, ne Liuovými. Allenovi si museli pronajmout právníka a o dítě se soudit, což se jim v závěru vyplatilo a chlapečka tak mají doma.

Životní styl - další články

Doporučujeme