Ženy milují podcasty, které jim poradí s rodičostvím a vztahy. Podívejte se na ty nejlepší

17. září 2021·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud tápete ve vztazích, nevíte, jak na výchovu dětí v běžném životě, tak s tím je jednou pro vždy konec. Společně s Youradio Talk jsme pro vás připravili žebříček těch nejlepších podcastů, které vám v těchto oblastech zaručeně poradí. Většina je velmi vyhledávaná u žen všech generací.

Na běžný rodičovský život se zaměřují pořady NevýchovaMaminkář. První vám poradí, jak doma zastavit zlobení, vztekání, pláč a křik vašich dětí. O to víc si pak s nimi budete rozumět. Druhý podcast, z dílny mediální skupiny Active Radio, vám nabídne odborné názory na aktuální témata v oblasti rodičovství. Přes zdraví, výživu a fyzioterapii se dostanete k oblastem jako využití volného času, etiketa nebo psychologie.

Velmi oblíbený je i podcast porodní asistentky a laktační poradkyně Radky ImbrovéMAMA on Air. Ta vám během hodiny předá tolik mateřského pozitivismu, že už vás žádná lumpárna ze strany vašich ratolestí nevykolejí. Pořad je určen jak pro nastávající maminky, tak i pro ty více ostřílené, které ocení dobré tipy a návody, jak si tu jízdu v mateřství více zpříjemnit.

Náctiletí ocení Holky v čokoládě. V podcastu dvě kamarádky rozebírají chyby ve vztazích nebo otázky týkající se prvního rande. Pokud vás ale zajímají každodenní životní strasti, tak si určitě poslechněte pořad Se ségrou.  Zde si Nicole a Lucka jednoduše prostě povídají o všedních strastech mladých.

Pokud vás zajímají další podcasty na téma rodičovství a vztahy, neváhejte se podívat na stránky Youradio Talk. Najdete zde další, které si určitě neváhejte poslechnout. Třeba vás některý z nich inspiruje.

Životní styl - další články

Doporučujeme