FOTO: Otřesný případ týrání! V Terezíně někdo utopil kočku v kašně

28. května 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Ve městě Terezín se vyskytl extrémní případ týrání zvířat. Zuboženou kočku nalezli v kašně. Zdá se, že ji někdo nejprve umlátil kamením a poté hodil do kašny. Kamení bylo ve vodě nalezeno. Mrtvé tělo kočky plavalo ve vodě asi 12 hodin.

Město Terezín nemá bezpečnostní kamery a proto bude velice náročné viníka vypátrat. Pokud by však i tak někdo o útoku něco věděl, jakoukoli informaci může zavolat na číslo 772 000 156.

Lidská hyena v Terezíně….Dnes 24.5. 2018 ve 12h byla na náměstí ČSA Terezín nalezena v městské kašně utýraná kočka,…

Zveřejnil(a) Město Terezín – oficiální profil dne 24. květen 2018

 

“Já pořád nechápu kde se to v těch lidech bere? Pokud je už dneska běžné se takhle chovat ke zvířatům, tak se ptám, kdy přijde doba kdy bude normální se takhle chovat k dětem? Nebo k partnerům, ostatním lidem? Přece když je někdo schopny takovéhle krutosti na zvířeti, je to jen malinký krůček k tomu, aby byl stejně brutální ke všem ostatním živým bytostem, včetně lidí,” uvádí jedna z komentujících.

“Lidstvo je odpad!!! Pokud se zpátky nenaučíme chovat se s úctou k sobě, zvířatům a přírodě…svět se zhroutí..pokud není návratu tak ať je to co nejdřív…ať zbytečně není tolik bolesti a utrpení všude,” dodává další.

Zprávy - další články

Doporučujeme