Není zpěvačka? Není problém! Hymnu na zápase odzpíval sám rozhodčí. VIDEO

26. listopadu 2017·Zprávy·Karolína Stránská

Poněkud netradiční roli odehrál rozhodčí na středečním zápase mezi hokejovými týmy plzeňské lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Západočeské univerzity. Před utkáním měla totiž zaznít hymna, ale zpěvačka se nedostavila.

V zahraničí je poměrně běžné, že hymna zaznívá před každým utkáním, u nás ji většinou slyšíme před play-off duely. Stejně chtěli učinit i hokejisté středečního zápasu, plány jim však lehce zhatila najatá zpěvačka. Do haly totiž nedorazila. Nikdo asi v té chvíli nemohl tušit, že mikrofonu se ujme samotný rozhodčí Martin Hucl a mnoho profesionálů strčí svým vystoupením do kapsy.

Až by se nabízelo, zda se nejednalo o předem domluvenou scénku, vzhledem ke skvělému a sebejistému pěveckému výkonu Hucla. Akademici Plzeň jsou ostatně známí svým vyvedeným smyslem pro humor. Na Facebooku se už stihli zapsat do paměti fanoušků spotem, v němž se nápaditě snaží do svého týmu naverbovat Jaromíra Jágra. Tak, či tak, za nás velký palec nahoru!

Zpívající rozhodčí na Bitvě o Plzeň!

Říká se, že všechno špatné je pro něco dobré. No a tak když na akci jako je Bitva o Plzeň nedorazí zpěvačka, může z toho vzniknout něco takhle neskutečného – hymna v podání hlavního rozhodčího! Co říkáte na jeho výkon? ?Jirka Pelnář z toho byl třeba tak překvapenej, že si to sám začal natáčet! ?

Zveřejnil(a) Akademici Plzeň dne 23. listopad 2017

Zprávy - další články

Doporučujeme