Potetovaný model Zombie Boy (†32) byl nalezen mrtvý: Zřejmě spáchal sebevraždu

3. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / rickgenestofficial, zombieboyofficial

Kanadský model a herec Rick Genest (†32) známější pod pseudonymem Zombie Boy byl ve středu ráno nalezen ve sém montrealském bytě bez života. Podle prvních zpráv šlo zřejmě o sebevraždu. 

Rick Genest byl známý hlavně díky spolupráci s kontroverzní zpěvačkou vystupující jako Lady Gaga (32). V roce 2011 se totiž objevil v jejím videoklipu k písni Born This Way a jeho popularita tehdy raketově vzrostla. Světově proslulá zpěvačka na zprávu o smrti kolegy zareagovala na svých sociálních sítích a zveřejnila dojemný vzkaz.

“Sebevražda kamaráda Ricka Genesta, Zombie Boye, je příliš zdrcující. Musíme pracovat usilovněji na tom, abychom změnili kulturu, abychom přivedli psychické zdraví do centra pozornosti a abychom odstranili stigma, že se o něm nemluví. Pokud trpíte, zavolejte příteli nebo rodině ještě dnes. Musíme se navzájem zachránit,” uvedla.

Genest si mediální pozornost vysloužil hlavně neobvyklou sbírkou tetování. Kvůli inkoustovým obrázkům na svém těle dokonce dosáhl na zápis do Guinessovy knihy rekordů s počtem 176 jednotlivých tetování. A kde se to vlastně všechno vzalo? Už když bylo Rickymu pouhých 15 let.

Tehdy totiž lékaři zjistili, že má chlapec na mozku nádor. “Myslím, že právě to mě přivedlo k lásce k morbidnosti a děsivosti,” přiznal před koncem roku 2016 britskému listu The Mirror. “Operace se sice podařila, ale prostě už jsem dosáhl toho uvědomění, že život netrvá věčně. Chtěl jsem si splnit svůj sen. Chtěl jsem být potetovaný,” dodal.

První tetování přišlo, když bylo chlapci 16 let. O pouhé tři roky později, tedy v 19 letech, už měl potetovanou většinu svého těla. Jeho přátelé přišli s přezdívkou Zombie Boy a Genestovi se natolik zalíbila, že už u ní zůstal.

Jeho neobvyklý vzhled mu zajistil několik angažmá v showbusinessu. Stal se tváří několika modelingových kampaní, rozdával rozhovory časopisům a občas si zahrál i ve filmu. Vidět ho diváci mohli například ve snímku 47 Rhoninů po boku Keanu Reevese.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme