Jemná paštika podle Lindy

8. prosince 2011·Večer·Redakce
Recept na lahodnou paštičku, kterou ohromíte celou rodinu!

– 1kostka sádla (nebo 1 vanička)

– 2-3 velké cibule

– půl kila až kilo kuřecích jatýrek

– sůl a koření, jaké nám chutná (oříšky, koňak)

Na sádle osmahneme cibuli nakrájenou na kousky, pak přihodíme jatýrka a asi čtvrt hodiny vaříme. Pak osolíme, přidáme koření, jaké máme rádi a tyčovým mixérem ještě v hrnci rozmixujeme.

Pak paštiku dáme do formy nebo rozdělíme do sklenic a dáme do chladna ztuhnout.

Pokud jsme dali více sádla, ztuhne na povrchu a můžeme jej seškrábnout, takže se nebojte, že by byla paštika mastná.

Dobrou chuť!

Vaše Linda

Další epizody pořadu Večer

Doporučujeme