Špagety narychlo

29. března 2012·Večer·Redakce
Špagety, které uvaříte raz dva!

Potřebujete:

– olivový olej

– 1 cibule

– konzerva oloupaných rajčat (můžete také spařit a oloupat čerstvá rajčata)

– špagety

– tavený sýr

– sůl

 

Na olivovém oleji osmažíte jednu najemno nakrájenou cibulku, na to hodíte konzervu loupaných rajčat a až se ohřeje, přidáte tak tři až čtyři kousky taveného sýra, který necháte rozpustit.

Dosolíte a máte připravenu omáčku, kterou nalijete na uvařené špagety.

Nahoru můžete nasypat nastrouhaný parmezán – naše rodina má radši nastrouhaný ementál – ten se nahoře pěkně rozteče!

Špagety uvaříte v osolené vodě, kam musíte přidat tak lžíci oleje, aby se vám pak nelepily.

Dobrou chuť!

 Vaše Linda

Další epizody pořadu Večer

Doporučujeme