Andrej Babiš mladší zjistil, že je psychicky v pořádku. Předsedovi vlády už nebude říkat otec

3. září 2021·Zprávy·Dominika Číčelová

Foto Andrej Babiš mladší (ČTK/Hájek Ondřej)

Na zahájení kampaně hnutí ANO v Ústí nad Labem se objevil nečekaný host. Předsedu vlády Andreje Babiše překvapil jeho syn Andrej Babiš mladší. Přede všemi ho konfrontoval s tím, že mu ublížil, a že je psychicky v pořádku. Informoval o tom server Aktuálně.cz.

Budu se bránit a budu bojovat. Přeji ti hodně štěstí v tvojí kampani a oblbování národa,” řekl rozhořčený Babiš mladší svému otci při závěrečných otázkách zahájení kampaně hnutí ANO před všemi zúčastněnými včetně novinářů.

Syn předsedy vlády hraje důležitou roli v kauze Čapí hnízdo a údajně ho měl jeho otec prohlásit za psychicky nemocného, aby nemohl v této věci vypovídat. Jenže Babiš mladší přišel s tím, že právě navštívil soudního psychologa, a ten ho prohlásil za psychicky zdravého. Podle jeho slov se pro konfrontování svého otce rozhodl ze své vlastní vůle a vyčítá mu, že oblbuje český národ. “Klidně si ho volte, babičky,” říká se zoufalstvím v očích.

Proč jsi mi ublížil?  I s tím Rusem,” křičí na svého otce Babiš mladší. Na Twitteru pak zveřejnil prohlášení, ve kterém stálo: “Pro ty, kteří se ptají, kdy budu vypovídat na policii: pokud mě nesmete nějaké tornádo, neuklouznu v koupelně nebo tak nějak, tak k zavlečení na Krym 9.9., k Čapímu hnízdu 13.9.

Evidentně zaskočený Andrej Babiš starší poté řekl, že se k tomu nechce vyjadřovat. “Myslím, že všichni dobře vědí, co tady je. Co se stalo, kdo využívá mého syna proti mně. Mě to mrzí. My víme, kdo ho zneužívá,” řekl po výstupu svého syna.

Zprávy - další články

Doporučujeme